De hoogste opleidingsteams van ADO Den Haag verblijven van 5 t/10 januari in het Turkse Belek voor een trainingskamp. Op dinsdagochtend om 01.45 uur verzamelden de A1, A2, B1 en B2 met hun begeleiding op Schiphol voor de trip naar Turkije.

Na een goede vlucht kwam het gezelschap om 09.00 uur plaatselijke tijd aan in Antalya. Na een korte busrit kon er worden ingechecked in het mooie hotel Arcadia. Na een korte rust stond in de middag al de eerste training op het programma. Op het schitterende trainingscomplex (waar ook het eerste elftal van o.a. Vitesse verblijft), konden onze teams op 4 prachtige velden de eerste training afwerken.

Na de training was er uitgebreid buffet en daarna waren onze spelers vrij voor wat ontspanning, hetgeen werd ingevuld met een bezoek aan de training van Vitesse of om een spelletje te spelen in de speelhal. Rond 21.30 uur zochten de spelers de kamers op na een vermoeiende eerste dag. Op woensdag 6 januari staan er voor de teams een tweetal trainingen op het programma en zal er verder aandacht gegeven worden aan de studie en zullen een aantal spelers hun persoonlijke gesprek hebben.

Onder fantastische omstandigheden werkt ADO Den Haag B1 de eerste training af in Turkije.