Eerder communiceerden we dat we vanwege ADO Kids Day een mooi programma hadden samengesteld voor onze jongste fans op het Fanplein. Helaas kunnen we dit Fanplein niet door laten gaan. De harde wind maakt het niet verantwoord om springkussens neer te zetten. Uiteraard vinden we dat heel jammer, maar de veiligheid staat te allen tijde voorop. We gaan er alsnog een mooie middag van maken met een goed gevulde Lex Schoenmaker Familietribune en hopelijk een leuke wedstrijd!

kidsday 3

Weer een volle Familietribune?!

De laatste wedstrijd die in het weekend werd gespeeld (ADO Den Haag - SC Cambuur) was een daverend succes. Een uitverkochte Familietribune zorgde toen voor een sfeervolle middag in het Bingoal Stadion. Daar gaan we komende zaterdag hopelijk weer voor zorgen!

BTN TICKETS 

kidsday 4

De onthulling van een bijzonder spandoek

Een paar maanden geleden hebben onze ADO Kids aan een heel bijzonder spandoek gewerkt. Samen met een aantal supporters en spelers staken onze jongste fans de handen uit de mouwen om een levensgroot doek te vullen met eigen creaties. Na een middag hard werken mocht het resultaat er zeker zijn! Komende zaterdag is het eindelijk zo ver en wordt het doek aan het publiek getoond bij de wedstrijd. Alle ogen dus richten op de Lex Schoenmaker Familietribune komende zaterdag!

ADO Kids Magazine

Het nieuwe ADO Kids Magazine is uit! In het splinternieuwe nummer zijn er heel veel spelletjes opgenomen en werden er maar liefst twee spelers geïnterviewd door ADO Kids. Het digitale magazine voor onze jongste fans is nu online te lezen, maar de gedrukte versie is komende zaterdag ook te verkrijgen bij het hoofdgebouw óf bij de Lex Schoenmaker Tribune. Neem het magazine dus gerust mee naar huis!

ADO Den Haag Kidsclub magazine #71