Vorige week hebben een aantal spelers samen met supporters de handen uit de mouwen gestoken om een echt ADO Den Haag-spandoek te maken. In het magazijn van Biersteker toonden Tyrese Asante, Lasse Vigen, Dhoraso Klas en Nick Marsman en fans van verschillende supportersverenigingen hun kunsten. Het doek, dat binnen een middag werd afgerond, was te zien tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Jong Ajax.

Biersteker
Dat het spandoek bij Biersteker werd gemaakt is geen toeval. Al ruim acht jaar komen de supporters bij het bouwbedrijf uit Honselersdijk over de vloer voor het vervaardigen van de (grote) spandoeken die afgelopen jaren bij wedstrijden van ADO Den Haag voorbij zijn gekomen. Vaak zijn de supportersverenigingen weekenden achter elkaar bezig voor de productie van de kunstwerken en altijd kunnen ze bij Biersteker, tevens Strategisch Partner van ADO Den Haag, terecht. Dit keer hielp eigenaar Giel Biersteker zelf ook een handje bij het spuiten van het spandoek.

lr240301ab21124

ADO TV maakte een item van deze creatieve en bijzondere middag.

 

ADO Den Haag bedankt Biersteker voor het ter beschikking stellen van het magazijn en uiteraard de supporters die fantastisch hebben geholpen bij het maken van het doek.