De allernieuwste editie van het ADO Den Haag Magazine is eindelijk uit! Het is een diverse uitgave geworden met verschillende soorten verhalen die de unieke kanten van Onze Trots belichten. Op de cover staat clubicoon Piet de Zoete, die ons vorig jaar helaas ontvallen is. Ter ere van de voormalig speler, trainer, bestuurder en Erelid van de club, vroeg de redactie een aantal bekenden naar hun ervaringen met Piet, die zowel als mens, als speler, als trainer én als bestuurslid zeer werd gerespecteerd door velen.

Het magazine bevat ook een verhaal over Jan en Jaap, twee supporters die ondanks hun visuele beperking al jarenlang elke thuiswedstrijd bezoeken op de Blindentribune. De twee vertellen gepassioneerd over hoe het is om een wedstrijd te volgen op deze speciale tribune, die inmiddels al ruim tien jaar bestaat. Het verhaal wordt gevolgd door de tien meest bijzondere foto's van 2023 van clubfotograaf Angelo Blankespoor, samengesteld door de redactie.

mockups-design.com

Natuurlijk komen ook de eerste selectie mannen én vrouwen voorbij. Bijvoorbeeld het nu al onvergetelijke seizoen van Finn de Bruin en Maikey Houwaart, twee talenten die allebei hun debuut mochten maken in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Of Nikki IJzerman en Daniëlle Noordermeer die uitgebreid vertellen hoe het is om een topsportcarriere te combineren met studie of werk. Hoe doen ze dat? En wat als ze de keuze moesten maken tussen (voetbal)prof of professor?

Tot slot komen ook Diego de Jong en Kaya Bokhari aan het woord. Diego de Jong treedt na dit seizoen af als voorzitter van de officiële supportersvereniging Haagsche Bluf. De Hagenees blikt terug op zijn tijd als voorzitter en is trots op hetgeen wat de afgelopen jaren is bereikt. Als laatste is er een verhaal over de voetbaldroom van Kaya, Maatschappelijk Trainster bij #ADOgroen én international van het vrouwenelftal van Pakistan. Ze is een gepassioneerd trainster die haar eigen levenslessen gebruikt om kinderen te helpen en -hopelijk- te inspireren en tegelijkertijd hoopt Kaya het ver te schoppen met het voetbalteam van Pakistan, dat in korte tijd grote stappen maakt.

mockups-design.com

Kortom, een veelzijdig magazine met veel inspirerende en boeiende verhalen. Het magazine is via de link hieronder online te lezen en is daarnaast gratis mee te nemen uit de Fanstore of het hoofdgebouw.

Veel leesplezier!

ADO Den Haag magazine | nr.2 - 2023/2024