In de winterstop zijn er niet alleen op het veld stappen gezet in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Samen met onze partner Sportverlichting.com heeft ADO Den Haag namelijk een mooie stap gezet door LED stadionverlichting te realiseren. De splinternieuwe ledverlichting biedt vele voordelen, zo is het niet alleen zuiniger in gebruik en besparen we als club fors op de energierekening en onderhoud, ook kunnen we de stadionbeleving verhogen en geeft LED een hogere lichtopbrengst. De (extra) mogelijkheden van de ledverlichting zijn voor het eerst bij ADO Den Haag – De Graafschap uitgelicht!

ADO Den Haag zet belangrijke stappen in het verminderen van haar ecologische voetafdruk door over te stappen naar energiezuinige LED stadionverlichting. Deze overgang markeert een belangrijke mijlpaal in de doelen van de club op het gebied van milieubewustzijn en energie-efficiëntie. Dankzij eerdere duurzame initiatieven - waaronder zonnepanelen, laadpalen, hoogwaardige recycling van bekers en het ondersteunen van andere duurzame initiatieven - wil ADO Den Haag echt een aanjager en voorbeeldfunctie vertolken als het gaat om verduurzaming. Kijk op ADOgroen voor alle sociaal-maatschappelijke initiatieven van de club.  

Ledverlichting staat bekend om zijn energiezuinigheid, langere levensduur en lagere onderhoudskosten, wat niet alleen positieve effecten zal hebben op het milieu, maar ook op de operationele kosten van de club.

Het Bingoal Stadion zal worden uitgerust met state-of-the-art LED-verlichtingssystemen die niet alleen zorgen voor optimale verlichting tijdens wedstrijden en evenementen, maar ook flexibiliteit bieden om de sfeer in het stadion aan te passen aan verschillende gelegenheden. Dit draagt bij aan een unieke stadionbeleving en een modernere uitstraling van het stadion.

ADO Den Haag nodigt alle supporters, partners en belanghebbenden uit om de club te steunen in deze duurzame inspanningen en samen bij te dragen aan een groenere club en gemeenschap. ‘’Samen brengen we Den Haag in beweging’’. Voor meer informatie, ook over onze duurzame businessclub, kunt u contact opnemen met: Kees Brouwers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Oude stadionlampen binnenkort ter veiling aangeboden
Om het verhaal helemaal compleet te maken zullen de oude stadionlampen binnenkort via MatchWornshirt beschikbaar worden gesteld voor veiling. Het is een eenmalige kans om een uniek item te bemachtigen van jouw favoriete club. Het gaat hierbij vooral om de armatuur waarin eenvoudig verlichting is aan te brengen zodat je jouw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte een unieke industriële uitstraling kan geven. Je ontvangt vanuit ADO Den Haag een echtheidscertificaat welke onderschrijft dat je een echt en uniek exemplaar hebt bemachtigd. Later meer hierover.