Vrijdag trapt ADO Den Haag het nieuwe jaar in eigen huis af tegen De Graafschap. De huidige nummers drie en vier van de Keuken Kampioen Divisie zijn de laatste jaren behoorlijk aan elkaar gewaagd bij de duels in Den Haag. Vijf van de laatste zes confrontaties tussen beide ploegen in de hofstad eindigden namelijk in een gelijkspel. Zowel de Hagenaars als de Doetinchemmers doen dit seizoen mee in de strijd voor promotie dus de winnaar van het duel doet goede zaken. In deze Alles Over vind je alle informatie die je moet weten voor je wedstrijdbezoek en interessante feiten en weetjes. Alvast een fijne wedstrijd toegewenst!

Tickets bestellen voor de wedstrijd? Zorg dat je een geregistreerd account hebt!

Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn enkel online te verkrijgen en dus niet te koop aan de stadionkassa. Let op: heb je nog geen ADO Den Haag-account of ga je voor het eerst tickets bestellen voor een wedstrijd van ADO Den Haag? Doorloop dan eenmalig alle stappen hieronder:

1. Registreer jouw ADO Den Haag account
2. Ga binnen je ADO Den Haag account naar mijn gekoppelde accounts en vervolgens ticketshop
4. Je komt terecht binnen de ADO ticketomgeving waar je gaat naar het tabblad lidmaatschappen. Hier koop je voor EUR 1,- het ADO Den Haag account
5. Identificeer je account middels een IDIN check! (Klik rechtsboven op je naam en vervolgens identificeren)
6. Gelukt?! De IDIN check is na maximaal 24 uur afgerond!
7. Heb je dit proces éénmalig doorlopen dan kun je (nu en in de toekomst) gemakkelijk een kaart aankopen

Extra toelichting over dit proces kun je vinden op www.adodenhaag.nl/registratie.Heb je geprobeerd alle stappen te doorlopen maar lukt het onverhoopt niet om kaarten aan te schaffen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Volledig geregistreerd? 
Heb je de registratie en identificatie al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk (maximaal twee) kaarten online bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Seizoenkaarthouders die dit onverhoopt nog niet hebben gedaan vragen wij om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Je hebt dit seizoen je fysieke Seizoenkaart nodig voor toegang tot de thuiswedstrijden.

HALVE SEIZOENKAART BESTELLEN?

Wil je niets missen van de tweede Seizoenshelft dan is een Halve Seizoenkaart de meest voordelige manier om 10 thuiswedstrijden van de partij te zijn. Lees meer over de voordelen, voorwaarden en tarieven van de halve seizoenkaart.

FEITEN EN WEETJES

  • Aan elkaar gewaagd: Vijf van de laatste zes duels tussen ADO Den Haag en De Graafschap in Den Haag eindigden in een gelijkspel, de enige uitzondering in deze reeks is een 3-5 overwinning voor De Superboeren in mei 2012 in de Eredivisie.
  • Comeback masters: ADO Den Haag pakte meer punten na een achterstand dan elke andere ploeg dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen (18) en verloor maar drie van de elf duels waarin het de openingstreffer tegen kreeg deze jaargang (W5, G3).
  • Uit op hun best: Geen ploeg won dit KKD-seizoen meer uitwedstrijden dan De Graafschap (W6, V4) en ADO Den Haag (W6, G4, V1), de Superboeren wonnen al vaker buitenshuis dan in 2022/23 (5).
  • Ideho-oho: Joel Ideho was in elk van zijn laatste vier competitieduels bij een doelpunt betrokken (2 goals en 2 assists), sinds de laatste degradatie in 2021 deed slechts één ADO-speler dit in meer KKD-duels op rij: Thomas Verheydt in januari 2022 (8) en mei 2023 (6).
  • Vedette Seuntjens: Ralf Seuntjens maakte 131 doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie, waaronder dertig voor De Graafschap, minimaal 55 meer dan iedere andere huidige speler in de competitie (Anthony van den Hurk volgt met 76 goals).

ALTERNATIEVE ZITPLAATSEN VOOR VAKKEN K/J VANWEGE WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden aan het dak boven de vakken K en J zijn nog altijd niet afgerond. Seizoenkaarthouders op vak K vragen wij plaats te nemen op het naastgelegen vak L. Seizoenkaarthouders op vak J vragen wij plaats te nemen op het naastgelegen vak H. Toegangskaarten voor de betreffende gesloten vakken blijven dus gewoon geldig voor toegang tot de wedstrijd. Onze excuses voor eventueel ongemak en alvast bedankt voor je begrip.

STADIONKASSA'S OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE VRIJDAG VANAF 14:00 UUR GEOPEND

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor (vragen over) ticketverkoop. Voor de wedstrijd tegen NAC Breda is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze gehele collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine voor de wedstrijd tegen De Graafschap.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - De Graafschap, seizoen 2023-2024