ADO Den Haag is trots om te delen dat het voor het tweede seizoen op rij de VVCS-veldencompetitie van de Keuken Kampioen Divisie heeft gewonnen! Vandaag ontving het grasteam van ADO Den Haag op het winnende veld de zilveren schaal van VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko. 

dsc07589

De veldencompetitie wordt ieder seizoen georganiseerd door de VVCS (Vereniging van Contractspelers). De aanvoerders van alle clubs uit de competitie geven wekelijks hun beoordeling van de velden door aan VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko. In de beoordeling moeten de aanvoeders een waardering geven van 1 (slecht) tot en met 5 (uitstekend) voor het veld waarop zij hebben gespeeld. Met een gemiddeld eindcijfer van 4,47 was ADO Den Haag de onbetwiste nummer één en liet het daarmee nummer twee PEC Zwolle (4,42) achter zich. Een groot compliment aan grasmeester Bo Videler en zijn team van AH Vrij is hier zeker op zijn plaats. Met hun harde werk, toewijding en passie zorgt het grasteam ervoor dat de mat er bij de wedstrijden van zowel de mannen als vrouwen elke keer weer geweldig uitziet.

dsc07554

Groundsman Bo Videler reageert: "Deze prijs is een mooie beloning voor het werk en de aandacht die wij dag in, dag uit in het veld stoppen. Het is mooi om voor het tweede seizoen op rij erkenning in de vorm van deze prijs te krijgen. Dit is een mooi compliment aan het gehele grasteam en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Uiteraard gaan we er ook dit seizoen weer alles aan doen om voor een zo goed mogelijke grasmat te zorgen."

ADO Den Haag bedankt haar grasteam, de VVCS en alle aanvoerders van de Keuken Kampioen Divisie van afgelopen seizoen.

dsc07593

Fotografie: Glenn van Haasen