Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Op de Open Dag van ADO Den Haag op zondag 6 augustus mocht Tom Beugelsdijk, ambassadeur van de Haagse Hoed, symbolisch ruim 300 euro in ontvangst nemen van de ADO Den Haag OldStars voor de stichting Daniel den Hoed. Deze stichting verzamelt zoveel mogelijk geld voor onderzoek op het gebied van kanker, om samen kanker kansloos te maken!

De ADO Den Haag OldStars spelen al vier jaar walking football en zijn na de start van de Haagse Hoed geld gaan inzamelen tijdens walking football toernooien waaraan de 60-plussers deelnamen. En ze gaan er mee door! Zo konden de bezoekers van de Open Dag ook Haagse Hoed bandjes en tassen kopen voor het goede doel, en ook nog een demonstratie 'wandelend voetbal' bewonderen.

Naast de OldStars waren ook partners Albert Heijn, Decathlon, Stadium Fun Run (met sponsor Basic Fit), Bewegen tegen kanker, Evorsa, Menzis en Indigo (Parnassia) op de Open Dag aanwezig. Samen verzorgden we het 'ADO Den Haag beweegplein' met o.a. de ADO Stormbaan en voetbalveldje, de sprintbaan met promotie voor de Basic Fit Stadium Fun Run op zondag 8 oktober a.s. (Meer informatie is te vinden op www.adodenhaag.nl/funrun), het boogschieten, de stepbaan en het gatendoek schieten (met promotie van het AH Sportfestijn op 9 en 10 september in het Zuiderpark).

Tom Beugelsdijk nam het geld in de vorm van een Haagse Hoed in ontvangst. Beugelsdijk is voor 2017 ook genomineerd voor Maatschappelijk Speler van het Jaar! Er kan nog tot a.s. woensdag 16 augustus worden gestemd op www.adodenhaag.nl/beugelsdijk! Als Tom Beugelsdijk de geldprijs wint, dan komt dit ten goede aan de maatschappelijke activiteiten van ADO Den Haag in de Maatschappij en enkele Goede Doelen die door Beugelsdijk worden uitgekozen.