Gert-Jan Bunt (Commercieel Directeur, ADO Den Haag) en Eelco Wessels Boer (Commercieel Directeur, Innova Energie)

De samenwerking tussen Innova Energie en ADO Den Haag krijgt een vervolg. Beide partijen tekenden onlangs een nieuw contract, waardoor de Haagse energieleverancier ook in het nieuwe jaar stroom en gas blijft leveren aan het Cars Jeans Stadion. Bovendien verlengde Innova Energie haar Sky Lounge met minimaal één jaar.

Dat ADO Den Haag en Innova Energie een goede match zijn wordt onderstreept door het feit dat beide partijen al sinds 2016 aan elkaar verbonden zijn door middel van verschillende partnerships en evenementen, als jeugdsponsor, energieleverancier en Sky Lounge-houder in het Cars Jeans Stadion.

Gert-Jan Bunt, Commercieel Directeur van ADO Den Haag, is dan ook erg content met de verlenging van Innova Energie. "We zijn als club trots dat we ook in 2021 nauw verbonden zullen zijn aan Innova Energie. Dit mooie Haagse bedrijf geeft ons al jaren energie, zowel letterlijk als figuurlijk. We hopen dat we onze samenwerking in de komende jaren verder kunnen intensiveren."

"Aangezien topsport niet zonder energie kan willen wij juist in deze tijd onze jarenlange samenwerking met ADO Den Haag voortzetten", reageert Commercieel Directeur Eelco Wessels Boer namens Innova Energie. "Hopelijk kunnen we in 2021 weer genieten van de gastvrijheid bij ADO Den Haag en veel mooie wedstrijden in het Cars Jeans Stadion bezoeken.”

img 2203

Gert-Jan Bunt (Commercieel Directeur, ADO Den Haag) en Achmed Badloe (Head of Sales, Innova Energie)