Afgelopen maandagavond vond weer de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Dit jaar vanwege de coronamaatregelen helaas niet in, maar bij het Cars Jeans Stadion. Als alternatief had ADO Den Haag namelijk een speciale drive-thru georganiseerd op het parkeerterrein voor het stadion. Zo konden de vele vrijwilligers die de club rijk is toch in de watten worden gelegd.

 

ADO Den Haag kan niet zonder de tomeloze inzet van haar vrijwilligers. Zij zijn de drijvende kracht achter onze club. Zo tegen het einde van het jaar worden zij daarom traditioneel in het zonnetje gezet. Net als andere jaren waren de rollen deze avond omgedraaid. De spelers, trainers en medewerkers van de club legden alle vrijwilligers flink in de watten, om zo waardering te tonen voor hun tomeloze inzet.

De gehele avond speelde zich af in echte kerstsferen. Op het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion prijkten vele kerstbomen, vuurkorven en er stond bij de ingang zelfs een megakerstman. Daarnaast was de sfeer extra gezellig gemaakt middels kerstmuziek, dat werd verzorgd door een liveband.

img 2345

Bij binnenkomst kon er door de vele vrijwilligers die op de drive-thru waren afgekomen direct een praatje worden gemaakt met verschillende spelers uit de eerste selectie. Ravel Morrison, Dario Del Fabrio en zelfs de kerstman verwelkomden de vrijwilligers en vertelden wat zij deze avond allemaal konden verwachten.

Hierna werd er doorgereden naar de eerste tent, waar een heerlijk broodje Unox-worst werd overhandigd door Nikos Karelis. Op het vervolg van de route ontvingen de vrijwilligers warme chocolademelk van Youri Schoonderwaldt - iets wat zeer goed uitkwam vanwege de lage temperaturen op deze avond - en kregen ze een bakje met lekkere churros van Jonas Arweiler.

img 2245

Ondertussen was er ook nog de mogelijkheid om een ADO Den Haag Kerstbal voor de kerstbalactie te bestellen bij Boy Kemper en Samy Bourard en werd er langs een mini-fanshop gereden, waar diverse artikelen met mooie kortingen aangeschaft konden worden.

Omdat veel vrijwilligers momenteel helaas niet bij de wedstrijden aanwezig kunnen zijn, was het zeer fijn om elkaar tijdens de drive-thru weer eens te ontmoeten. Namens heel ADO Den Haag: bedankt vrijwilligers! We hopen jullie, zodra het kan, weer te zien in het Cars Jeans Stadion.