Koop een kerstbal voor het goede doel

We missen jullie in het Cars Jeans Stadion. Ook met kerst, een tijd van warmte en samenzijn, zijn we nog altijd van elkaar gescheiden. En dat terwijl we juist zó graag bij elkaar willen zijn. Daarom gaan we samen iets unieks neerzetten, voor het goede doel! Doe jij ook mee aan #BalVoorHetDoel?

Het Cars Jeans Stadion in kerstsferen
Aan de vooravond van de kerst speelt ADO Den Haag nog twee thuiswedstrijden: op zondag 20 december tegen Ajax en op woensdag 23 december tegen PEC Zwolle. Samen gaan we ervoor zorgen dat het Cars Jeans Stadion in kerstsferen wordt gebracht! Helaas kan jij er dan nog niet bij zijn, maar samen met onze selectie en staf zorgen wij ervoor dat jouw ADO Den Haag Kerstbal gesigneerd wordt en tijdens de laatste twee thuiswedstrijden van 2020 heel dicht bij het veld zal zijn.

Opbrengst voor het goede doel!
Geheel volgens de kerstgedachte gaat de opbrengst van deze actie naar #SoeperWinter, een initiatief van de Participatie Keuken. Dit project werd op maandag 7 december, onder toeziend oog van onder meer Kavita Parbhudayal (wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid) en Mohammed Hamdi (Algemeen Directeur ADO Den Haag), voor het Cars Jeans Stadion gelanceerd. De Participatie Keuken brengt de komende periode met honderden vrijwilligers duizenden soepen rond bij ouderen in de Haagse regio, met het grotere doel om stadsgenoten te inspireren om extra naar elkaar om te kijken tijdens de koude wintermaanden. Op die manier kunnen we samen écht een verschil maken.

Een gesigneerde ADO Den Haag Kerstbal voor jou!
Bij het bestellen van een kerstbal kan je aangeven wie jouw favoriete speler van ADO Den Haag is, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw kerstbal door deze speler gesigneerd wordt. Op donderdag 24 december kan je dan jouw gesigneerde kerstbal ophalen.

Termijn voor bestellen is verstreken!
Bestellen kon tot zondag 13 december 22:00 uur. Helaas is het dus niet meer mogelijk om nog een kerstbal te bestellen. Doneren kan nog wel via participatiekeuken.nl