Met dank aan Van Heugten Tours zullen alle teams en stafleden van ADO Den Haag dit seizoen weer op comfortabele en fraaie wijze vervoerd worden. Het Haagse familiebedrijf heeft zich tot medio 2023 als officiële vervoerspartner en Strategisch Partner aan de club verbonden.

Van Heugten Tours gaat het busvervoer voor de eerste selectie, de jeugdteams en ADO Den Haag Vrouwen verzorgen. Daarnaast zal het touringcarbedrijf het transport regelen bij diverse activiteiten en evenementen van de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. De nieuwe vervoerspartner en Strategisch Partner wordt ook Sky Lounge-houder in het Cars Jeans Stadion.

Meerdere factoren zorgen ervoor dat ADO Den Haag en Van Heugten Tours een uitstekende match zijn. Volgens Timothy van Heugten zit hem dat onder meer in de Haagse mentaliteit. “We houden beiden van lekker normaal doen, maar hebben een echte winnaarsmentaliteit”, vertelt de directeur van het touringcarbedrijf. “We weten dat we altijd hard moeten vechten, maar dat we op die manier wel op een hogere trede kunnen komen te staan. We geven nooit op, houden van een positieve vibe en durven te dromen. Die positiviteit en winnaarsmentaliteit proef ik meer dan ooit tevoren bij de club. De puzzelstukjes vallen samen. De juiste mensen zitten op de juiste plek en het natuurgras is ook fantastisch. Naast ons moet ook de hele stad achter ADO Den Haag staan, waardoor de club kan groeien. Daar willen wij aan bijdragen. Onder meer met de mooiste spelersbus van de Eredivisie.”

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag: “Allereerst willen wij HTM bedanken voor de jarenlange samenwerking. We zijn zeer verheugd dat Van Heugten Tours het stokje overneemt”, stelt Hamdi. “Opnieuw verbindt een gerenommeerd bedrijf zich voor meerdere jaren aan de club, omdat het gelooft in onze aanpak. Het is mooi dat Van Heugten Tours aangeeft dat ze vertrouwen hebben in de koers die we momenteel varen, ook op commercieel vlak. We zullen met plezier en trots in de bussen van Van Heugten Tours stappen.”

Klik hier voor meer informatie over Van Heugten Tours.

vanheugten2 site

Van links naar rechts: Marcel van Heugten, Wesley van Heugten, Timothy van Heugten (alle drie Van Heugten Tours), Mohammed Hamdi en Jesper van den Bosch (ADO Den Haag)