Een overnachting in een skybox, ontbijten langs het veld, douchen in de kleedkamers en een meet & greet met Lex Immers en Kees de Boer. Dit is een kleine opsomming van de prijs die door drie gezinnen was gewonnen tijdens een winactie van supermarktketen Albert Heijn en levensmiddelenproduct Unilever, genaamd Campings League.

Al bij binnenkomst werden de prijswinnaars verrast door een welkomstvideo op de videowalls nabij de tribunes. Wat volgde was een uitgebreid diner in de Sky Lounge, waarna iedereen naar hun slaapplaatsen werd gebracht. Deze bevonden zich in een van de skyboxen van het Cars Jeans Stadion. Hier stonden bedden klaar, waarbij de dekens en kussens uiteraard waren voorzien van een ADO Den Haag-dekbedovertrek. Tevens kreeg iedereen het gloednieuwe ADO Den Haag-shirt.

img 8090

De volgende ochtend vond het ontbijt plaats bij het veld, nadat eerst nog even een frisse douche kon worden genomen in de kleedkamers van de spelers. Met een heerlijk zonnetje, de geur van vers gemaaid gras en lekker eten kon de dag niet beter beginnen voor de prijswinnaars.

Hierna was het tijd voor een rondleiding met speurtocht door het Cars Jeans Stadion. De winnaars kregen zodoende, onder leiding van een professionele rondleider, alles te weten over de historie van de club en konden een kijkje nemen achter de schermen in het stadion.

img 8097

Na een welverdiende lunch stond er een persconferentie met Lex Immers en Kees de Boer op het programma. In de persruimte mocht iedereen, net zoals normaal gesproken de pers doet na een wedstrijd, vragen stellen aan de spelers. Het verdere middagprogramma bestond uit onder andere een fotoshoot. Aan de rand van het veld werd een mooie groepsfoto gemaakt en kon ieder gezin nog apart met de twee spelers op de gevoelige plaat worden gezet.

Als sluitstuk werd in de omloop van het stadion een wedstrijd gatenschieten gehouden. Het lukte slechts één van de negen prijswinnaars om de bal in een gat te krijgen en deze ontving dan ook een mooie ADO Den Haag-sjaal als hoofdprijs. Lex Immers toonde hierna ook nog even zijn traptechniek en schoot tot twee keer toe de bal in het gat met de meeste punten.

img 8245

De prijswinnaars hebben naar eigen zeggen genoten van twee fantastische dagen bij ADO Den Haag. Iets wat voor hen een onvergetelijke ervaring is geworden.