Tim Könings (Eigenaar, T.I.M. Fysiotherapie) en Gert-Jan Bunt (Commercieel Directeur, ADO Den Haag)

ADO Den Haag en T.I.M. Fysiotherapie hebben hun onderlinge deal met twee jaar verlengd. Dat betekent dat het bedrijf van bewegings- en zorgspecialisten tot minimaal 2022 aan de club verbonden zal zijn.

‘Together In Motion’ Fysiotherapie, zoals de organisatie volledig heet, is verantwoordelijk voor de fysiotherapie bij de jeugd en is inmiddels ook betrokken bij het eerste elftal. Het regionaal opererende bedrijf, dat twintig praktijken en zeventig gespecialiseerde fysiotherapeuten in Zuid-Holland heeft, biedt een breed scala aan behandelingen voor eenieder met fysieke klachten. T.I.M. Fysiotherapie is zichtbaar op de boarding in het Cars Jeans Stadion en verhuist daarin van de Residentie Lounge naar de Young Business Club. Daarnaast sponsort het fysiotherapiebedrijf de blessurebehandelingen bij thuisduels.

“Wij hebben met T.I.M. Fysiotherapie het doel om de regio fitter en gezonder te maken. Dat doen we met de kracht van ‘samen’. Het is mooi dat we ook samen met ADO Den Haag in beweging blijven”, aldus eigenaar Tim Könings. “Dankzij een goede samenwerking hebben wij gekozen voor deze verlenging. Als sportliefhebber in hart en nieren ben ik van kinds af aan ook al betrokken bij ADO Den Haag. Ik ben hier met verschillende generaties geweest. Mijn opa en vader namen mij eerst altijd mee en mijn kindje kwam vorig jaar voor het eerst in het stadion”, vertelt Könings.

img 7976 site

Tim Könings (Eigenaar, T.I.M. Fysiotherapie) en Vicky van Amerongen (Medewerker New Business Events & Sales, ADO Den Haag)