Met groot genoegen kan ADO Den Haag wereldkundig maken dat het een meerjarig partnerschap gesloten heeft met Dusseldorp BMW. Tot minimaal 2025 zal Dusseldorp BMW als mobiliteitspartner het wagenpark van de club van glans en sportiviteit voorzien.

De samenwerking betekent dat ADO Den Haag vanaf komend seizoen in BMW’s rijdt. Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag: “Het is, zeker in deze periode, bijzonder om met een aansprekend bedrijf als Dusseldorp BMW een partnerschap voor vijf jaar te mogen sluiten. In alle opzichten is dit een aantrekkelijke overeenkomst voor ADO Den Haag, die ondanks de huidige tijd bijdraagt aan de gewenste commerciële groei.” 

“BMW staat voor sportiviteit, prestaties en uitstraling en daar worden wij als voetbalorganisatie natuurlijk graag mee geassocieerd”, aldus Hamdi. “Het mooie aan Dusseldorp BMW is dat het naast een kwaliteitsleverancier ook een hecht familiebedrijf is. Wij zijn oprecht trots op onze nieuwe mobiliteitspartner en willen Ruud Grift (vestigingsdirecteur Dusseldorp Den Haag, red.) en zijn collega’s hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen. Het gevoel bij Dusseldorp was namelijk meteen erg goed. Samen gaan we voor een win-winsituatie.”

Bekendheid in de regio
“Wij zijn zeer enthousiast om te starten als nieuwe mobiliteitspartner van ADO Den Haag”, reageert Grift namens Dusseldorp BMW. “Vanaf het moment dat Dusseldorp Automotive eigenaar is geworden van de Haagse vestiging, zijn we onze vleugels steeds meer aan het uitslaan in de regio. Dankzij de samenwerking met ADO Den Haag krijgt dat proces een flinke boost. We willen graag onderdeel worden van het netwerk van fans en volgers van ADO Den Haag.”

Grift noemt ADO Den Haag een club die uitstekend past bij de kernwaarden van Dusseldorp BMW. “Ook wij streven met een winnaarsmentaliteit naar topkwaliteit en resultaat, maar willen wel in een ontspannen sfeer en met een grote mate van betrokkenheid tot onze prestaties komen. Ook in onze cultuur staan aspecten als samenwerking en oplossingsgericht denken centraal. Van de showroom tot aan de werkplaats”, vertelt Grift.

(L-R) Samenwerking BMW Dusseldorp en ADO Den Haag

Van links naar rechts: Jesper van den Bosch, Mohammed Hamdi (beiden ADO Den Haag), Arie Ruitenbeek, Ruud Grift en Joost Mol (alle drie Dusseldorp BMW)

(L-R) Samenwerking BMW Dusseldorp en ADO Den Haag