Soms heb je van die dagen dat alles gewoon klopt. Dat was afgelopen vrijdag absoluut zo op de Golfdag voor de Business Club van ADO Den Haag. Het weer was perfect, de sfeer was opperbest, de lekkere hapjes en drankjes werden gretig genuttigd en bovendien bleek er weer volop golftalent aanwezig te zijn op Golfbaan Leeuwenbergh.

De Golfdag ging van start rond 11.30 uur, toen het terras al snel vol begon te stromen met alle deelnemers. Na een lekker stuk pizza van Domino’s verspreidden de achttien verschillende flights (alle holes waren steeds gevuld) zich over het fraaie golfcourt van Leeuwenbergh. Terwijl iedereen zijn kwaliteiten etaleerde, werd er rondgereden met sushi van Hanos, broodjes van Subway, water en ijsjes. Die laatste twee dingen waren geen overbodige luxe, vanwege het warme weer. Op verschillende holes werden de deelnemers daarnaast verblijd met een wijntje van de Hanos, oesters van Den Heijer, champagne van Bodega Norton en fruit van Tom Box.

Naast de flights die alle holes tot een goed einde probeerden te brengen werd er ook weer een clinic georganiseerd. Die zat, net als vorig jaar, helemaal vol. Rond 17.00 uur kwamen de groepen weer bijeen voor een lekkere borrel op het terras. Het was toen ook tijd voor de prijsuitreiking, waar oud-spits Rick Hoogendorp zich over ontfermde.

foto 72

De winnaars van de dag: Victor van der Valk, Renno van Vuuren, Etienne Hendriks en Dirk Muntendam. De tweede van rechts is Rick Hoogendorp.

De prijzen

Eerste plaats: Victor van der Valk, Renno van Vuuren (sloeg een Eagle op hole 8!), Etienne Hendriks en Dirk Muntendam.

Tweede plaats: Rick Hoogendorp, Marvin van der Valk, Harrold Karreman en Max Franken

Derde plaats: Harry Ballemaker, Rob Bosman, Franco Caprara en Dick Jense

Clinic: Jilmar Dubbeldam (man) en Lyanne van der Meulen (vrouw)

Neary: Willem Rijgersberg (man)

Longest: Stef Bekker (man), Ellen Wigt Schoenmaker (vrouw)

Aftermovie

 

Foto's