De jeugdopleiding van ADO Den Haag heeft opnieuw een mooie donatie van de Westlandse ondernemers van de Haagse Sky Lounge Westland-United in ontvangst mogen nemen. De groep van 28 bedrijven, die al tien seizoenen bij de thuisduels van ADO Den Haag aanwezig is, heeft een cheque van 5.000 euro overhandigd aan de jeugdacademie. Deze werd overhandigd na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Na de 6-2 overwinning op Willem II kregen clubicoon Lex Schoenmaker, Hoofd Jeugdopleiding Frans Danen en Manager Commerciële Zaken Remco van der Veen de cheque overhandigd uit handen van Marianne de Maa, het aanspreekpunt van de Sky Lounge Westland-United. Het bedrag van 5.000 euro is bijeengebracht rondom de thuiswedstrijden van ADO Den Haag, waar de Sky Lounge Westland-United dit jaar dus haar tienjarige jubileum mocht vieren.

De Westlandse ondernemers hebben een dubbele Sky Lounge in het Cars Jeans Stadion. Naast netwerken, voetbal kijken en natuurlijk het nuttigen van een gezellig hapje en drankje zamelen de ondernemers geld in voor de jeugd van ADO Den Haag. Lex Schoenmaker was afgelopen seizoen na alle duels even in de box aanwezig voor een korte wedstrijdanalyse en het proeven van de gezelligheid. Klik hier voor meer informatie over Westland-United.

ADO Den Haag, en in het bijzonder de jeugdopleiding van onze club, bedankt Westland-United hartelijk voor de donatie!

Op bovenstaande foto van links naar rechts: Remco van der Veen (Manager Commerciële Zaken ADO Den Haag), Marianne de Maa (Aanspreekpunt Skybox Westland-United), Frans Danen (Hoofd Jeugdopleiding ADO Den Haag) en Lex Schoenmaker (clubicoon ADO Den Haag).

190515llu8822

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team