De kaartverkoop voor de uitwedstrijd De Graafschap - ADO Den Haag is woensdag om 12.00 uur geëindigd. Supporters die een kaart hebben aangeschaft voor deze wedstrijd lezen hieronder meer informatie over de buscombi en de kaarten. 

Buscombi
De instapprocedure begint om 16:30 uur, waarna de bus om 17:00 uur zal vertrekken. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op parkeerterrein P2 te parkeren. 

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen- en/of Clubkaart, in combinatie met een e-ticket omwisselbiljet, een geldig legitimatiebewijs en een Coronatoegangsbewijs (QR code of op papier). Bij het instappen zullen coronatoegangsbewijs en Seizoen- en/of Clubkaarten worden gecontroleerd, indien je deze nog niet fysiek hebt ontvangen volstaat je indentiteitsbewijs. De houder van de kaart dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft, in de bus ontvang je jouw toegangsbewijs. Supporters die met een buscombikaart, maar niet met de bus naar stadion De Vijverberg af te reizen, worden niet toegelaten tot het stadion en het bezoekersvak van De Graafschap. 

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder meer in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.In de bussen geldt een rookverbod. Er kan op verzoek op de heen en terugweg worden gestopt. In principe wordt er zonder tussenstop heen en weer gereisd.

Kaartaanvragen
Eerder is het bericht gedeeld met betrekking tot de beperking van de kaartverkoop voor deze uitwedstrijd. Wanneer je voor woensdag 27 oktober 12:00 uur een aanvraag hebt gemaild ontvang je, zo snel mogelijk, terugkoppeling op jouw aanvraag. Indien jouw aanvraag wordt goedgekeurd komt jouw kaart als reservering klaar te staan in je persoonlijke ADO Den Haag-omgeving. 

We wensen je een succesvolle wedstrijd toe en bedanken je voor jouw support!