UPDATE (25-10-2021):
Voor de kaartverkoop van de wedstrijd De Graafschap – ADO Den Haag zijn extra beperkingen opgelegd, dit in verband met diverse incidenten die hebben plaatsgehad bij eerdere uitwedstrijden. In het kader van beheersbaarheid vragen wij supporters, die nog een kaart voor de uitwedstrijd willen aanschaffen, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je email je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en ADO Den Haag relatienummer (weergegeven op je Seizoen- of clubkaart). In samenspraak met de afdeling veiligheid van ADO Den Haag zal er, indien er geen bezwaren zijn, een kaart in reservering klaargezet worden binnen je persoonlijke ADO Den Haag–omgeving.

gra ado

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober)
Op vrijdag 29 oktober staat de dertiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie op het programma. ADO Den Haag gaat dan op bezoek bij De Graafschap. De afrap is eveneens om 20.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. De kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt tot woensdag 27 oktober 12.00 uur. Indien je voor deze datum via de mail nog een kaart aanvraagt ontvang je uiterlijk woensdag 27 oktober om 17.00 uur bericht of jouw kaartaanvraag is goedgekeurd.

Testen voor toegang
Nog altijd zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van kracht. Naast een toegangskaart en een identificatiebewijs dien je ook een QR-code te laten scannen. Je verkrijgt een QR-code in de CoronaCheckApp middels een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs.