De kaartverkoop voor de uitwedstrijd Almere City FC - ADO Den Haag is vandaag van start gegaan. Voor Seizoen- en Clubkaarthouders is het nu mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de uitwedstrijd in Almere. 

Almere City - ADO Den Haag (zondag 7 november) 
ADO Den Haag gaat op zondag 7 november op bezoek bij Almere City FC, om 12.15 uur zal er afgetrapt worden. Supporters van ADO Den Haag hebben tot woensdag 3 november 12.00 uur de mogelijkheid om een kaart voor deze wedstrijd aan te schaffen. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. In totaal zijn er 200 kaarten beschikbaar voor het uitvak en er geldt voor deze wedstrijd een verplichte buscombi. Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving 

Testen voor toegang
Nog altijd zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van kracht. Naast een toegangskaart en een identificatiebewijs dien je ook een QR-code te laten scannen. Je verkrijgt een QR-code in de CoronaCheckApp middels een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs.