Cain Seedorf blijft ook het nieuwe seizoen verbonden aan ADO Den Haag. De 21-jarige verdediger, die afgelopen seizoen debuteerde in de hoofdmacht, verlengde onlangs zijn contract in het Cars Jeans Stadion tot medio 2022 met de optie voor nog een jaar.

Ondanks het feit dat ADO Den Haag een zeer teleurstellend seizoen achter de rug heeft en het door de opgelopen degradatie dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zal uitkomen, beleefde Seedorf persoonlijk gezien wel een hoogtepunt in zijn nog prille voetbalcarrière.

De rechtsback begon twaalf maanden geleden in het Onder 21-team en zat naarmate het seizoen vorderde steeds vaker bij de wedstrijdselectie van hoofdtrainer Ruud Brood. Op 4 april maakte de geboren Almeerder in het thuisduel met FC Utrecht zijn officiële basisdebuut. Later viel de verdediger nog in tijdens het uitduel met PEC Zwolle en speelde hij de volle 90 minuten in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen FC Twente.

"Ik ben blij dat ik mijn contract bij ADO Den Haag heb mogen verlengen. Daarnaast geeft het me vertrouwen dat de club met me verder wil", zegt Seedorf. Nu de talentvolle verdediger zijn debuut in het eerste elftal heeft gemaakt en hij inmiddels ook zijn contract in Den Haag heeft verlengd, is het volgende doel duidelijk voor Seedorf. "Uiteraard wil ik nu een basisplaats zien te veroveren. Ik heb het afgelopen seizoen veel van Milan van Ewijk kunnen leren en heb hem ook bedankt voor de tips die hij mij heeft gegeven", aldus Seedorf.

ADO Den Haag feliciteert Seedorf met zijn contractverlenging en wenst hem veel succes.

img 5998

img 6024