Dhoraso Moreo Klas maakte deze zomer de overstap van FC Den Bosch naar ADO Den Haag. De 20-jarige middenvelder heeft in het Cars Jeans Stadion zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2024 aan de Haagse club verbindt. Klas zal in de voorbereiding aansluiten bij de eerste selectie.

Als voormalig jeugdspeler van FC Amsterdam stroomde Klas, na twee seizoenen bij Brabant United, in de zomer van 2017 in bij de jeugdacademie van FC Den Bosch. De aanvallend ingestelde middenvelder werd voor het huidige seizoen overgeheveld naar de hoofdmacht van de Brabantse club. Daarin maakte hij op 6 september zijn officiële debuut in de Keuken Kampioen Divisie, tegen FC Dordrecht. Tijdens zijn basisdebuut op 22 september tegen MVV Maastricht wist Klas zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal te produceren.

“Ik ben blij dat ik deze stap kan maken en wil mijn ouders, vrienden en zaakwaarnemers bedanken voor hun steun en hulp”, zegt Klas over zijn aanstaande komst naar ADO Den Haag. “Dit is een warme club, waar ik me goed kan ontwikkelen. Wat voor type speler ik ben? Ik zie mezelf als een aanvallende middenvelder, die een goede trap heeft en fysiek sterk is. Ik word ook weleens een box-to-box-middenvelder genoemd.”

ADO Den Haag wenst Klas veel succes in het Cars Jeans Stadion.

img 4397