ADO Den Haag speelt in de voorbereiding twee oefenwedstrijden in het eigen Cars Jeans Stadion. Deze oefenwedstrijden, op zaterdag 22 augustus 20.00 uur tegen Vitesse en op zaterdag 29 augustus 17.00 uur tegen AZ, vormen tevens een belangrijke eerste test voor het gedeeltelijk ontvangen van publiek.

Dankzij een versoepeling in de coronamaatregelen kunnen we weer toeschouwers verwelkomen in het Cars Jeans Stadion, maar vanwege de richtlijnen en protocollen zijn er nog veel restricties. Aan de hand hiervan deelden we al een aantal uitgangspunten. Om Seizoenkaarthouders gelijke kansen te kunnen bieden geeft ADO Den Haag deze groep de mogelijkheid om (kosteloos) één van beide wedstrijden te kiezen. Let op! Jouw Seizoenkaart is in de komende periode niet geldig als toegangskaart. Deze toegangskaart (NB: dus niet je Seizoenkaart zelf) dient namelijk eerst verzilverd te worden. Kijk hieronder hoe je dat gemakkelijk kunt doen. 

Kies jouw wedstrijd en stoel
Alleen Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om thuiswedstrijden van ADO Den Haag bij te wonen. Vanaf vrijdag 14 augustus om 12.00 uur is het mogelijk om voor één van beide wedstrijden (versus Vitesse of AZ) een stoel te kiezen op jouw tribune. Dit doe je gemakkelijk door de volgende stappen te doorlopen.

1. Inloggen in je persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag'-omgeving.
2. Kies de wedstrijd van jouw voorkeur: ADO Den Haag - Vitesse of ADO Den Haag - AZ.
3. Kies een stoel op jouw tribune. Lees alle voorwaarden en bijzonderheden hieronder*.
4. Gelukt? Je ontvangt een e-mail met jouw e-ticket voor de wedstrijd.
5. Belangrijk: print jouw e-ticket uit en neem deze mee naar de wedstrijd.

Voorwaarden en bijzonderheden*

  • Eén huishouden: op verschillende tribunes zijn er twee, drie of soms vier stoelen naast elkaar beschikbaar. Seizoenkaarthouders uit één huishouden hebben de mogelijkheid om naast elkaar te zitten. ADO Den Haag zal hier toezicht op houden, maar wijst tevens op de eigen verantwoordelijkheid bij het maken van een keuze. 
  • Jeugd van 14 tot met 17 jaar: deze groep vormt een uitzondering en draagt bij aan het realiseren van een zo optimaal mogelijke bezetting. ADO Den Haag heeft het uitvak (vak X) ingericht voor jeugd, die onderling geen afstand hoeft te houden. Dankzij deze maatregel kan de jeugd alle thuiswedstrijden bijwonen.
  • Stoelkeuze per tribune: heb je een Seizoenkaart op vak D, E, F, G, H of J, dan kies je voor een stoel op de Aad Mansveldtribune of vak V. Heb je een Seizoenkaart op vak K, L, M, N, O, P, Q, R of S, dan kies je een stoel op de Haaglandentribune. Heb je een Seizoenkaart op de vakken T, U, V of W, dan kies je een stoel op vak W. De vakken T en U zullen als uitwijkmogelijkheid dienen. Seizoenkaarthouders op de vakken A en C kunnen als vanzelfsprekend ook kiezen voor een een stoel op vak A of C. 
  • Familiepakket: Seizoenkaarthouders met een familiepakket hebben maar één relatienummer voor het gehele gezin. Gebruik dit nummer om één stoel op vak W te kiezen. Wij verzoeken je daarna een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan te geven met welke gezinsleden jij de wedstrijd wil bijwonen. Wij zullen dan de overige toegangskaarten per e-mail toesturen.

Tot slot
ADO Den Haag beseft dat deze maatregelen niet voor iedereen een positieve uitkomst hebben. Alleen op deze manier kan ADO Den Haag echter een optimale stadionbezetting realiseren en haar Seizoenkaarthouders zoveel mogelijk gelijke rechten toebedelen. ADO Den Haag rekent op begrip voor de situatie en wijst bezoekers daarbij op de eigen verantwoordelijkheid bij het bezoeken van een wedstrijd.

Tot vrijdag 21 augustus om 17.00 uur kun je kaarten verzilveren voor de wedstrijd tegen Vitesse. Voor het duel met AZ kan dit tot uiterlijk vrijdag 28 augustus om 17:00 uur. De avond voor de wedstrijd ontvangen de Seizoenkaarthouders praktische informatie over het wedstrijdbezoek.

Klik hier voor meer informatie over de uitgangspunten voor duels met beperkte toegang van publiek.