Het zijn ingewikkelde tijden, waarin er onzekerheid heerst over de gevolgen van het coronavirus voor het voetbal en onze club. Op vrijdag 24 april is besloten om geen promotie- degradatieregeling te hanteren, wat betekent dat ADO Den Haag ook volgend seizoen in de Eredivisie zal uitkomen. Natuurlijk zorgt dit voor opluchting en duidelijkheid. Tegelijkertijd staan we nog steeds voor grote uitdagingen. Graag informeren we over wat dit voorlopig betekent voor Seizoen- en Clubkaarten. 

Seizoenkaart 2020/2021
Eerder ontvingen onze Seizoenkaarthouders al per mail informatie over de verlenging van de Seizoenkaart. Zowel de incasso als het doorgeven van eventuele wijzigingen is met een maand uitgesteld. We gaan ervan uit op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven over de Seizoenkaarten voor het volgende seizoen. 

ADO Den Haag Clubkaart
Het is op dit moment vanwege technische werkzaamheden niet mogelijk om een ADO Den Haag Clubkaart aan te vragen. Het is nog niet geheel duidelijk wanneer dit weer mogelijk zal zijn. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze mogelijkheid ruim voor de start van het nieuwe seizoen weer beschikbaar is, zodat je gebruik kan maken van de voordelen van onze Clubkaart.

Compensatie niet gespeelde wedstrijden
De Eredivisie CV en de clubs hebben overleg gevoerd om te komen tot een gezamenlijke aanpak voor alle supporters. De verwachting is dat er rond 12 mei meer duidelijkheid zal zijn over wat de vroegtijdige beëindiging betekent voor fans die reeds kaarten voor één of meer van de resterende competitieduels hadden aangeschaft.  

Alleen samen ADO Den Haag
Voor nu willen we al onze fans en iedereen die aan ADO Den Haag verbonden is bedanken voor de hartverwarmende reacties en initiatieven in deze coronacrisis. Het is een bijzondere periode, die laat zien dat ADO Den Haag zoveel meer is dan voetbal en dat de club echt mensen samenbrengt. Zelfs als we allemaal thuis zitten, zijn we samen. Daar zijn wij enorm trots op. Bovendien is dat nu precies wat we allemaal nodig hebben. Wat wij nu ook keihard nodig hebben, is jullie steun. Zonder jullie support hebben wij geen toekomst. Daarom hopen wij dat jullie ADO Den Haag ook komend seizoen blijven steunen. Want hoewel we op dit moment samen alleen zijn, zijn we alleen samen ADO Den Haag!