Bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen staan we altijd samen stil bij eenieder die ons tijdens het seizoen ontvallen is. Omdat de Eredivisie wegens het coronavirus vroegtijdig beëindigd werd, is het ditmaal helaas niet mogelijk om met een vol Cars Jeans Stadion de overledenen te herdenken met een eervol applaus. ADO Den Haag hecht er echter veel waarde aan om deze traditie in stand te houden, ook in deze lastige tijd.

Net als voorgaande jaren zullen we een fotoserie maken van fans en/of andere betrokkenen bij ADO Den Haag die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. De beelden zullen op de grote schermen van het Cars Jeans Stadion te zien zijn. Normaal gesproken zouden wij de fotoserie op zondag 10 mei om 14.28 uur onder begeleiding van een applaus tonen voor de aftrap van de afsluitende thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Ook dit jaar zullen wij de fotoserie op de videowalls tonen. Omdat het stadion gesloten is, wordt het eerbetoon op hetzelfde moment uitgezonden via onze officiële kanalen. Zo kan iedereen toch zijn of haar geliefde(n) en/of naaste(n) op soortgelijke wijze eren en herdenken.

Om iedereen de kans te bieden om een overledene op deze manier te herdenken, stellen wij al onze fans in de gelegenheid om een foto in te sturen.

Wilt u een overledene op deze manier eren? Stuur dan de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

  • Foto overledene;
  • Naam overledene;
  • Datum overleden;
  • Band met ADO Den Haag van overledene.

Het liefst ontvangen wij foto’s van redelijk hoge kwaliteit. Op die manier is de kans dat wij de foto kunnen gebruiken het grootst.

Let op: de foto's kunnen ingestuurd worden tot en met donderdag 7 mei!

Voorwaarden: - ADO Den Haag behoudt zich het recht voor om foto’s niet te gebruiken – Door het insturen van de foto geeft u toestemming om deze foto te tonen op de videowalls in het stadion en geeft u aan dat de familie van de overledene ook toestemming geeft voor het plaatsen van de foto - Het kan zijn dat foto’s niet worden geplaatst omdat de kwaliteit van de foto niet goed genoeg is – Ingestuurde foto’s worden behandeld op volgorde van binnenkomst.