ADO Den Haag heeft met Edwin de Graaf een assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf. De 37-jarige Hagenaar komt over van Feyenoord, waar hij sinds 2012 werkzaam was als jeugdtrainer. De oud-speler van ADO Den Haag tekent een contract voor twee jaar.

Voordat De Graaf als trainer aan de slag ging, kende hij als middenvelder al een rijke voetbalcarrière. Hij debuteerde in 2001 in het betaalde voetbal bij RBC Roosendaal. Daar maakte De Graaf een dermate goede indruk dat hij in 2004 een contract afdwong bij Feyenoord. Daar wist hij het niet te schoppen tot basisspeler. De Graaf werd daarom in 2005 verhuurd aan ADO Den Haag, waar hij in 23 wedstrijden drie keer scoorde. Na vier seizoenen bij NAC Breda ging de middenvelder in 2010 een buitenlands avontuur aan bij het Schotse Hibernian. Twee jaar later sloot De Graaf zijn professionele loopbaan af bij Excelsior, waarna hij direct jeugdtrainer werd bij stadsgenoot Feyenoord.

Met het vastleggen van De Graaf bestaat de technische staf uit veel oud-spelers van de club. Hoofdtrainer Fons Groenendijk speelde in de jaren ’80 al in het groen-geel. De andere assistent, Dirk Heesen, droeg in de jaren ’90 het shirt van ADO Den Haag.