ADO Den Haag speelt volgende week twee wedstrijden. Dinsdag treedt het thuis aan in het TOTO KNVB bekertoernooi. Cambuur Leeuwarden is dan de tegenstander. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in het Bingoal Stadion. Vrijdag 1 november gaat ADO Den Haag vervolgens op bezoek bij FC Eindhoven. Kaarten voor beide wedstrijden zijn nu beschikbaar. 

Kaartverkoop: ADO Den Haag - Cambuur Leeuwarden (TOTO KNVB beker)
Voor deze wedstrijd geldt dat iedereen een ticket dient aan te schaffen. Tickets voor deze wedstrijd zijn al verkrijgbaar vanaf 7,50 per stuk. Iedereen met een ADO Den Haag account kan eenvoudig één kaart aanschaffen. Ben je in het bezit van een geïdentificeerd account dan heb je de mogelijkheid om daarnaast nog twee extra kaarten aan te schaffen. Ook voor het aankopen van toekomstige tickets voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag is een geïdentificeerd account van meerwaarde. Kijk op www.adodenhaag.nl/registratie voor de volledige uitleg. Klik op de button hieronder om jouw ticket(s) te bestellen.

BTN TICKETS 

Kaartverkoop: FC Eindhoven - ADO Den Haag
Op vrijdag 1 november gaat ADO Den Haag op bezoek bij FC Eindhoven. Er geldt een verplichte bus/autocombi en kaarten zijn uitsluitend beschikbaar voor Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag met uitkaartstatus. De prijs van een buscombi ticket is EUR 32,-. Een autocombi ticket kost EUR 12,-. De kaartverkoop loopt tot woensdag 30 oktober 12:00 uur.

Buscombi: start instap 16:30 uur, vertrek 17:00 uur
Autocombi: omwisselen tussen 17:15 - 17:30 uur

Voor meer informatie over het bezoeken van deze wedstrijd ga je naar de ticketinfo