Nieuws

Wat zijn we trots op de geweldige start van het seizoen voor ons G-Voetbalteam, de G-Storks! Vanaf het begin van dit avontuur zit de energie er goed in. Na een feestelijke contractondertekening en de eerste proftest zijn we inmiddels alweer twee speelrondes verder. Het team heeft zich van zijn beste kant laten zien in pittige wedstrijddagen bij FC Emmen en AZ Alkmaar. En dat is nog maar het begin, want de G-Storks hebben ook al gestreden tegen Ajax, SC Cambuur en SC Heerenveen.

Bij ADO Den Haag draait G-voetbal om veel meer dan alleen winnen. Plezier, teamwork en persoonlijke groei staan voorop. Het is prachtig om te zien hoe het teamgevoel met elke wedstrijd sterker wordt en hoe onze spelers op het veld steeds beter samenwerken. Dit seizoen staat niet alleen in het teken van de wedstrijden, maar ook van de persoonlijke en sportieve ontwikkeling van de spelers. We hebben veel aandacht voor trainingen die de communicatie binnen het team verbeteren, die het aanvallende spel naar een hoger niveau tillen, en die zorgen voor een grotere mentale weerbaarheid.

En er is nog meer om naar uit te kijken! Op de middag van 23 maart spelen we een belangrijke thuiswedstrijd op ons eigen veld. Dit is een geweldige kans om onze G-Storks live in actie te zien en hen een hart onder de riem te steken. We hopen natuurlijk op een vol stadion met supporters die hun enthousiasme en steun laten horen. Het belooft een mooie dag te worden, vol sportiviteit en strijdlust.

Ben jij er ook bij om ons team aan te moedigen? Kom naar de wedstrijd, juich mee en beleef samen met ons de unieke sfeer van een sportieve dag bij ADO Den Haag.