Proforto is de komende twee seizoenen de Official Workwear Partner van ADO Den Haag. Dit partnerschap zal de stewards voorzien van nieuwe winterjassen, parka’s en polo’s, waarmee we de uitstraling en professionaliteit van de medewerkers verder willen versterken.

"We zijn enorm blij met de samenwerking met Proforto." Manager Veiligheid bij ADO Den Haag. "Onze stewards zijn een essentieel onderdeel van de wedstrijdervaring en met deze nieuwe kleding kunnen we hen nog beter ondersteunen in hun rol. Het partnership met Proforto helpt daarbij enorm. Daarbij is ook onze Technische dienst in het nieuw gestoken wat weer voor een frisse uitstraling zorgt.’’

Ondertekening Proforto

Samen bouwen aan succes
“Proforto en ADO Den Haag delen belangrijke waarden: een regionale trots en een sterke mentaliteit", zeggen Rik Burgersdijk en Jelle Gudden, die samen de directie van Proforto vormen. “Met premium werkkleding van Tricorp Workwear kleden we de helden aan die achter de schermen de veiligheid in en rond het stadion waarborgen. De Haagse instelling van "met elkaar, voor elkaar" sluit perfect aan op de 500.000 hardwerkende klanten die Proforto voorziet van kwalitatieve werkkleding. Samen met ADO Den Haag bouwen we aan succes, zowel in de regio als daarbuiten.”

Ondertekening Proforto

Over Proforto
Proforto is de grootste online retailer van werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de Benelux. Met het hoofdkantoor in Nijmegen (NL) en een magazijn in Elst (NL, GLD) verzendt het bedrijf dagelijks duizenden producten naar zijn klantenbasis van meer dan 500.000 hardwerkende kampioenen in de Benelux.

Website: proforto.nl

Ondertekening Proforto

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Sharon Oostrom
Accountmanager sponsorships & Events
(06) 29 77 05 99
Ontmoet ons team