Vrijdag is alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met de wedstrijd tegen Jong PSV. De ploeg van trainer Darije Kalezic hoopt met een goed gevoel de competitie af te sluiten, want komende week staan de play-offs al voor de deur. Traditioneel gezien is het laatste competitieduel een bijzondere. Zo is er een minuut applaus voor hen die ons ontvallen zijn dit jaar en worden de Karel Jansen Trofeeën uitgereikt. Dat is niet het enige wat komende vrijdag bijzonder maakt, want ADO Den Haag zal gaan spelen in de splinternieuwe thuisshirt. Bij opkomst zullen de shirts voor het eerst te zien zijn, dus iedereen die er in het stadion bij is ziet de nieuwe shirts als eerste! In deze Alles Over vind je alle informatie die je moet weten over je wedstrijdbezoek en rest ons je nog een fijne wedstrijd te wensen!

Eerbetoon aan hen die ons ontvallen zijn

Vrijdag staan we zoals elk jaar stil bij hen die ons ontvallen zijn in het afgelopen seizoen. Iedereen heeft de afgelopen weken de kans gehad om foto's in te sturen van dierbaren die in hun leven iets met ADO Den Haag te maken hadden. Voor aanvang van de wedstrijd zullen we voor hen een minuut applaudisseren, terwijl de foto's op de videowalls worden afgespeeld. Een bijzonder moment dat altijd voor kippenvel zorgt!

Karel Jansen Trofeeën

Zoals ieder jaar worden de Karel Jansen Trofeeën uitgereikt bij de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De trofeeën worden uitgereikt aan de beste speler, grootste talent en topscorer van zowel het eerste mannenelftal als het eerste vrouwenelftal. Blijf na afloop van de wedstrijd dus even zitten om de winnaars in het zonnetje te zetten.

Feiten en weetjes

  • Primeur?: ADO Den Haag won de laatste twee competitieduels tegen Jong PSV (beiden 1-2), maar won nog nooit in eigen huis van de Eindhovense beloften (G1, V1).
  • Tijd voor een zege in eigen huis: De laatste vier thuiswedstrijden van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie werden niet gewonnen (G2, V2), de laatste keer dat ADO Den Haag meer dan vier thuisduels op rij niet won in de Eerste Divisie was tussen september 2000 en februari 2001 (10 – G4, V6).
  • Assistkoning: ADO-speler Daryl van Mieghem gaf dit KKD-seizoen meer assists dan elke andere speler (15), de laatste keer dat Van Mieghem echter een doelpunt in eigen huis voorbereidde was op 23 februari 2024 (tegen MVV Maastricht, sindsdien 5 thuisduels zonder assist).
  • Speler om in de gaten te houden: Jong PSV’s Mohamed Nassoh is één van de twee middenvelders met minstens vijftig doelpogingen (79), gecreëerde kansen (56) en geslaagde dribbels (53) dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen, samen met Walid Ould-Chikh (78, 63, 54).

Tickets bestellen voor de wedstrijd? Zorg dat je een geregistreerd account hebt!

Let op: voor het duel tegen Jong PSV is het mogelijk om per ADO Den Haag-account één ticket te bestellen. Iedereen met een geïdentificeerd account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn enkel online te verkrijgen en dus niet te koop aan de stadionkassa, uitgezonderd kinderkaarten die wel nog aangekocht kunnen worden op de wedstrijddag.

Volledige ADO Den Haag identificatie (voor het aankopen van twee kaarten per account)
1. Registreer jouw ADO Den Haag account
2. Ga binnen je ADO Den Haag account naar mijn gekoppelde accounts en vervolgens ticketshop
4. Je komt terecht binnen de ADO Den Haag ticketomgeving waar je gaat naar het tabblad lidmaatschappen. Hier koop je voor EUR 1,- het ADO Den Haag-account
5. Identificeer je account middels een iDIN-check! (klik rechtsboven op je naam en vervolgens identificeren)
6. Gelukt?! De iDIN-check is na maximaal 24 uur afgerond!
7. Heb je dit proces eenmalig doorlopen dan kun je (nu en in de toekomst) gemakkelijk een kaart aankopen

Extra toelichting over dit proces kun je vinden op adodenhaag.nl/registratie.Heb je geprobeerd alle stappen te doorlopen maar lukt het onverhoopt niet om kaarten aan te schaffen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BTN TICKETS

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Seizoenkaarthouders die dit onverhoopt nog niet hebben gedaan vragen wij om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Je hebt dit seizoen je fysieke Seizoenkaart nodig voor toegang tot de thuiswedstrijden.

STADIONKASSA'S OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE VRIJDAG VANAF 14:00 UUR GEOPEND

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor (vragen over) ticketverkoop. Voor de wedstrijd tegen Jong PSV is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze gehele collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine voor de wedstrijd tegen Jong PSV.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Jong PSV, seizoen 2023-2024