Komende vrijdag is Jong PSV de tegenstander in de laatste reguliere speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. Een wedstrijd die zal gaan bepalen of ADO Den Haag op de vijfde of op de zesde plaats zal gaan eindigen. Met het oog op de play-offs, die komende week van start gaan, zal de eindpositie uitwijzen of de Hagenaars eerst uit of thuis zal gaan spelen tegen De Graafschap, de tegenstander in de eerste ronde. De wedstrijd is niet het enige om er vrijdag bij te moeten zijn. Zo zullen de Karel Jansen Trofeeën worden uitgereikt, is er een minuut applaus voor hen die ons ontvallen zijn en 'last but not least' speelt ADO Den Haag in het nieuwe thuistenue.

Eerbetoon aan hen die ons ontvallen zijn

Vrijdag staan we zoals elk jaar stil bij hen die ons ontvallen zijn in het afgelopen seizoen. Iedereen heeft de afgelopen weken de kans gehad om foto's in te sturen van dierbaren die in hun leven iets met ADO Den Haag te maken hadden. Voor aanvang van de wedstrijd zullen we voor hen een minuut applaudisseren, terwijl de foto's op de videowalls worden afgespeeld. Een bijzonder moment dat altijd voor kippenvel zorgt!

De laatste keer met Venéco op het shirt

Aan al het moois komt een eind. Venéco, het ICT-bedrijf uit Honselersdijk dat al sinds 1998 aan ADO Den Haag is verbonden, stopt als rugsponsor. De afgelopen decennia is Venéco een zeer gewaardeerde sponsor en ambassadeur voor onze club gebleken en daarom wil ADO Den Haag Venéco en CEO Wilbert Nederpelt enorm bedanken voor de onvoorwaardelijke steun van afgelopen jaren.

Karel Jansen Trofeeën

Zoals ieder jaar worden de Karel Jansen Trofeeën uitgereikt bij de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De trofeeën worden uitgereikt aan de beste speler, grootste talent en topscorer van zowel het eerste mannenelftal als het eerste vrouwenelftal. Blijf na afloop van de wedstrijd dus even zitten om de winnaars in het zonnetje te zetten.

Iets speciaals...

Tot slot hebben we nog iets speciaals. Onze mannen gaan namelijk spelen in de nieuwe thuisshirts voor komend seizoen. Pas bij de opkomst zullen de shirts voor het eerst in het echt te bewonderen zijn. Kortom, zorg dat je vrijdag van de partij bent! 

Let op! Voor deze wedstrijd geldt dat je in het bezit bent van een volledig ADO Den Haag Account om kaart(en) aan te kunnen kopen. Kijk op www.adodenhaag.nl/registratie voor uitleg over hoe alle stappen te doorlopen. 

 BTN TICKETS