ADO Den Haag speelt komende week in kort tijdsbestek twee uitwedstrijden. Op dinsdag 16 januari zal het Kasteel dienen als speellocatie voor de 1/8ste finale tegen Excelsior Maassluis. Dit duel is inmiddels uitverkocht. Drie dagen later staat de uitwedstrijd op bezoek bij VVV Venlo op het programma. Voor dit duel zijn nog wel kaarten te verkrijgen. De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo loopt tot woensdag 17 januari 15:00 uur. Richting Venlo is er een mogelijkheid om een autocombi-kaart aan te schaffen. Bij beschikbaarheid zullen ook supporters met een ADO Den Haag-account nog kaarten kunnen aankopen. 

Verkoop voor (Halve) Seizoenkaarthouders met geldige foto
(Halve) Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Bij beschikbaarheid aankooprecht voor supporters met een ADO Den Haag-account (+geldige foto)
Uitsluitend bij beschikbaarheid is het ook voor supporters met een ADO Den Haag-account mogelijk een kaart aan te schaffen voor uitwedstrijden. Voor VVV-Venlo is er bij beschikbaarheid vanaf maandag 15 januari 13:00 uur nog een mogelijkheid voor ADO Den Haag-account houders om uitkaarten te bemachtigen. Maximaal 50 kaarten worden via deze weg aangeboden.

Uitkaartstatus
Heb je nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen. Kan je ondanks een Seizoenkaart of een geldig ADO Den Haag-Account niet aankopen dan is dit naar alle waarschijnlijkheid omdat er geen recente foto van jou bekend is. 

Ticketinformatie voor de wedstrijd: Excelsior Maassluis - ADO Den Haag (uitverkocht)
Start instap: 16:30 uur, vertrek om 17:00 uur

Ticketinformatie voor de wedstrijd: VVV Venlo - ADO Den Haag
Start instap: 15:45 uur, vertrek om 16:00 uur
Autocombi omwisselen: Tussen 16:30 en 17:00 uur

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop