Woensdag staat voor ADO Den Haag alweer de laatste thuiswedstrijd van 2023 op het programma. Een wedstrijd in de tweede ronde van de TOTO KNVB beker waarin ADO Den Haag en Sparta gaan uitmaken wie er een plek in de 1/8ste finales afdwingt. De Hagenaars hebben goede herinneringen aan de laatste keer dat de ploegen elkaar tegenkwamen in het bekertoernooi. Op een woensdagavond in oktober, inmiddels ruim drie jaar geleden (2020), was het doelman Luuk Koopmans die scoorde en een verlenging afdwong. Na penalties werd de volgende ronde bereikt. We kijken uit naar wederom een mooie bekeravond! Ben jij morgen van de partij? 

FEITEN EN WEETJES

  • Kwartfinale in de beker: ADO Den Haag bereikte afgelopen seizoen de kwartfinale waarin het werd uitgeschakeld door PSV. Sinds het seizoen 2004/2005 kwam ADO Den Haag niet zover in het bekertoernooi.
  • Uitschakeling: De laatste zeven seizoenen was het zonder uitzondering een Eredivisionist die ADO Den Haag uitschakelde in het bekertoernooi. Drie seizoenen achter elkaar was het Feyenoord dat voorkwam dat ADO Den Haag de volgende ronde behaalde.
  • Vorm van de Spartanen: Sparta is sinds vorig seizoen structureel in het linkerrijtje terug te vinden en dat is een knappe prestatie van de kasteelheren. Van de afgelopen zes wedstrijden in de Eredivisie wonnen de Spartanen er echter maar twee (Volendam, Heracles). Wel werd afgelopen weekend een knap gelijkspel behaald tegen FC Twente. 
  • TOTO KNVB Beker 2023/2024: ADO Den Haag won in de eerste ronde van VV Noordwijk. Het werd 0-1. Sparta Rotterdam bereikte deze ronde dankzij een 0-2 overwinning op IJsselmeervogels. 

Kom op tijd naar de wedstrijd! 

In verband met het tijdstip van deze woensdagavond verwachten we dat veel bezoekers vlak voor de wedstrijd pas richting het Bingoal Stadion afreizen. Hou rekening met extra drukte, zowel op de weg als bij de poorten voor toegang tot het Bingoal Stadion. 

ALTERNATIEVE ZITPLAATSEN VOOR VAKKEN K/J VANWEGE WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden aan het dak boven de vakken K en J zijn nog altijd niet afgerond. Seizoenkaarthouders op vak K vragen wij plaats te nemen op het naastgelegen vak L. Seizoenkaarthouders op vak J vragen wij plaats te nemen op het naastgelegen vak H. Toegangskaarten voor de betreffende gesloten vakken blijven dus gewoon geldig voor toegang tot de wedstrijd. Onze excuses voor eventueel ongemak en alvast bedankt voor je begrip.

STADIONKASSA'S OM 15:45 UUR OPEN; FANSTORE VRIJDAG VANAF 14:00 UUR GEOPEND

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 15:45 uur kun je er terecht voor (vragen over) ticketverkoop. Voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze gehele collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop

ADO Den Haag-account en identificatie vereist voor aanschaf kaarten
Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa. Nog geen ADO Den Haag-account? De stappen eenmalig doorlopen doe je via adodenhaag.nl/registratie. Let op! Doorloop alle stappen waaronder een identificatie via IDIN. Identificatie kan tot 24 uur in beslag nemen. Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Volledig geregistreerd? 
Heb je de registratie en identificatie al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk (maximaal twee) kaarten online bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders zijn eerder geïnformeerd over de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd. Let op! Je (fysieke) Seizoenkaart is niet geldig voor deze wedstrijd. 

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage.