ADO Den Haag maakt zich op voor wederom een belangrijke wedstrijd, met dit keer NAC Breda als tegenstander. Afgelopen week kon de Haagse ploeg zich al meten met koploper Willem II en was het heel dichtbij een overwinning, maar viel de gelijkmaker diep in blessuretijd. Uiteraard was er teleurstelling, maar tegelijkertijd ook het besef dat het een duel was die perspectief biedt. En dat is niet onbelangrijk met de laatste drie wedstrijden die dit jaar nog komen gaan.

Voor de camera van ADO TV blikte Bart van Hintum nog eens terug op het treffen met de Tilburgers. "Tegen Willem II hebben we met vlagen goed voetbal gespeeld. We speelden tegen een absolute titelkandidaat die in vorm is en volgens mij hebben we een goede wedstrijd neergezet. De plannen die we vooraf hadden afgesproken kwamen we na, zaten er fel op en maakten een goede goal. Dat biedt zeker perspectief voor de toekomst." 

Van de ene Brabantse topploeg naar de andere, want NAC komt vrijdag op bezoek in het Bingoal Stadion. De Bredanaars staan in punten gelijk met ADO Den Haag, zijn de laatste weken ook in vorm en dus zijn alle ingrediënten aanwezig voor weer een topwedstrijd. "Het is een duel tussen twee ploegen die graag willen voetballen, maar wij gaan vol voor de overwinning thuis", aldus de 36-jarige verdediger. De ploeg van trainer Jean-Paul van Gastel maakt daarnaast kans op een periodetitel bij een overwinning in Den Haag. Voor Van Hintum is dat geen factor die voor hem persoonlijk een extra rol speelt. "Nee hoor, ik wil gewoon die wedstrijd winnen, de rest is bijzaak."

Bekijk hieronder het gehele interview met Bart van Hintum bij ADO TV in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NAC Breda.