ADO Den Haag speelt na de thuiswedstrijd deze vrijdag tegen NAC Breda nog twee wedstrijden voor de winterstop. Op woensdag 20 december de thuiswedstrijd voor de TOTO KNVB beker tegen eredivisionist Sparta en op zaterdag 23 december volgt nog uitwedstrijd op bezoek bij Jong AZ, de aftrap van die wedstrijd is om 14:00 uur. De (reguliere) kaartverkoop voor beide wedstrijden is vandaag van start gegaan. 

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Sparta startte eerder uitsluitend voor Seizoenkaarthouders. Vandaag is de reguliere ticketverkoop gestart. Meer informatie tref je via de voglende link: Ticketinfo (adodenhaag.nl)

Jong AZ betreft een verplichte auto/ buscombi. De kaartverkoop is uitsluitend beschikbaar voor Seizoenkaarthouders (met uitkaartstatus). De kaartverkoop loopt tot woensdag 20 december 15:00 uur. Alle verdere ticketinfo en de vertrektijden tref je via de volgende link: Ticketinfo (adodenhaag.nl)

De instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 12:00 uur waarna we uiterlijk om 12:15 zullen vertrekken op weg naar Wijdewormer. Omwisselen voor de autocombi is tussen 12:15 uur en 12:45 uur bij de stadionkassa van het Bingoal Stadion.

Direct kaarten kopen voor één van bovenstaande wedstrijden doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop

Hopelijk kunnen we met jullie support het einde van het jaar succesvol en positief uitluiden.