Op maandagavond 11 december 2023 vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats bij ADO Den Haag. Een avond die elk jaar weer garant staat voor een topsfeer, lekker eten en waarbij de vrijwilligers in het zonnetje worden gezet als dank voor hun tomeloze inzet van het afgelopen jaar.

De locatie van de vrijwilligersavond was de Bingoal Lounge, die speciaal voor deze gelegenheid was omgetoverd tot een bruisende feestlocatie. Voordat de genodigden de feestzaal betraden, kregen zij uit handen van de trainers Darije Kalezic (hoofdtrainer mannen), Regillio Vrede (assistent-trainer mannen), Alex Scholte (hoofdtrainer vrouwen) en Stephan Vos (hoofdtrainer vrouwen) een lekker glaasje bubbels.

img 7039

Welkomstwoord 
Natascha van Grinsven-Admiraal, de algemeen directeur van ADO Den Haag, opende de avond en nam het woord om haar waardering uit te spreken voor de onschatbare bijdrage van de vrijwilligers. Haar toespraak benadrukte het belang van het vrijwilligerswerk en de positieve impact die het heeft op de club. Daarbij kwamen alle facetten van het vrijwilligers voorbij. Van chauffeurs tot stewards en van ADO Kids medewerkers tot rondleiders die zich allen inzetten voor onze mooie club.

img 7086

Hapjes, drankjes en feest
Na het welkomstwoord van de Natascha werd het buffet geopend. Het eten, met zorg samengesteld, had voor ieder wat wils. Zoals gebruikelijk werden de hapjes en drankjes geserveerd door de spelers en speelsters van ADO Den Haag, wat zorgde voor een persoonlijke, gezellige en ongedwongen sfeer. De interactie tussen de vrijwilligers en de selectiespelers- en speelsters is wat deze avond toch extra bijzonder maakt! 

De band Funky Pianos, die eerder op de avond voor de wat rustigere en sfeervolle nummers had gezorgd, startte opnieuw en bracht de feeststemming in de zaal. De dansvloer werd wederom druk bezocht, en de vrijwilligers genoten van de swingende klanken. Zo werd een doorgaans rustige maandagavond echt een feestje! Rond de klok van 9 was het feest voorbij en gingen de aanwezigen voldaan naar huis.