ourcity video 

Come On The Hague! Een leus die extra kracht krijgt wanneer ons team op achterstand komt, dat is namelijk het moment dat onze steun het verschil maakt! Natuurlijk is er een moment van teleurstelling maar samen staan we op om voor een ommekeer te zorgen.

Er zijn gelijkenissen met de seizoenstart die bijzonder moeizaam was. Niet alleen op het veld maar vooral ook met de beperkingen die ons worden opgelegd voor het spelen van thuiswedstrijden. Duidelijk niet de start van het seizoen waar we allemaal naar uitgekeken en op gehoopt hadden.

Tegelijkertijd laten wij ons in Den Haag niet uit het veld slaan. Hoog op de poten staan we met de borst vooruit, juist als het even niet gaat zoals we willen. Wij mogen namelijk nooit vergeten wat ADO Den Haag écht is! Het is Onze Trots, ons thuis! Een ontmoetingsplek waar we, ongeacht afkomst, leeftijd, religie of opleiding, samen voetbal en onze gezamenlijke passie voor ADO Den Haag beleven! Natuurlijk staat het voetbal centraal maar tegelijkertijd hebben we de afgelopen periode gezien dat ADO Den Haag nog zoveel meer betekent!

Deel jouw verhaal! 

Bijzondere, leuke en unieke verhalen hebben laten zien wat ADO Den Haag écht is. Of het nou de away-days met Koos zijn, Cor die ADO Den Haag gebruikt om ouderen uit hun sociale isolement te halen of Ballie die zich al 25 jaar inzet op onze jeugdopleiding. Die verschillende verhalen maken ADO Den Haag uniek! In een speciaal ADO-magazine (onderin dit bericht te zien) worden deze persoonlijke verhalen nog verder uitgediept. Tegelijkertijd beseffen we ons dat er nog veel mooie verhalen vertelt kunnen worden. Daarom onze oproep aan iedereen die ADO Den Haag een warm hart toedraagt om jouw verhaal/video of foto met ons te delen. Doe dit via www.adodenhaag.nl/comeonthehague of klik op onderstaande afbeelding.

naamloos

Speciale editie ADO Den Haag magazine

De verschillende verhalen die in de afgelopen periode online gedeeld zijn worden verder uitgediept in een uniek magazine. Bekijk dit magazine door te klikken op onderstaande afbeelding. Veel leesplezier! #ComeOnTheHague

mockups-design.com