Zondag wacht het laatste duel tegen een beloftenploeg dit seizoen en Jong FC Utrecht is daarin de tegenstander. Om 12.15 uur wordt er afgetrapt in het Cars Jeans Stadion tegen de nummer 17 van de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen zijn de duels op zondag een succes gebleken voor ADO Den Haag, want maar liefst zes van de zeven wedstrijden op zondag wist ADO Den Haag te winnen. Voor Gregor Breinburg, die vandaag voor de camera van ADO TV stond in aanloop naar Jong FC Utrecht-thuis, is dit puur toeval. "Het maakt mij echt niet uit op welke dag we spelen. We willen in ieder geval altijd winnen en op welke dag dat gebeurt is niet relevant."

Breinburg blikte ook nog even terug op het duel van afgelopen dinsdag (2-2 tegen Jong PSV). De middenvelder was bij vlagen tevreden over het spel van ADO Den Haag. "De energie was er en we gingen ook vol voor de overwinning. Uiteindelijk krijg je een tegendoelpunt op een ongelukkig moment en dat was een grote klap. We namen namelijk risico en gingen volle bak voor de winst." Nu is het volgens de 30-jarige voetballer tijd om door te pakken en niet meer achteruit te kijken. 

Door het puntenverlies tegen Jong PSV is het bijna niet meer mogelijk om direct te promoveren. Met een achterstand van acht punten tot FC Volendam met nog maar drie wedstrijden te gaan moet er een wonder gebeuren. Daarom worden nu alle mogelijke scenario's voor de play-offs al besproken met elkaar. Een van die scenario's is dat de Haagse formatie De Graafschap, de oude club van Breinburg, treft in de nacompetitie. Breinburg: "Ik ken de mensen en de club, maar het is een wedstrijd op zich. Die willen we natuurlijk gewoon winnen dan. Maar goed, ik weet niet wat er gaat gebeuren, het kan nog alle kanten op."

Er zijn dus nog vele onzekerheden voor het einde van het seizoen, maar volgens Breinburg staat één ding vast en dat is dat hij het naar zijn zin heeft bij ADO Den Haag. Bij de vraag of hij het naar zijn zin heeft bij de club was er bij de in Arnhem geboren speler geen twijfel. "Ik heb het erg naar mijn zin, al vanaf het begin. Vanaf het moment dat ik bij ADO Den Haag ben, werd ik goed opgevangen en we hebben een hele leuke groep die veel stappen heeft gemaakt dit seizoen. Ik wil heel graag met dit team een beloning op het einde van dit seizoen willen plakken."

Bekijk hieronder het gehele interview van ADO TV met Gregor Breinburg in aanloop naar ADO Den Haag - Jong FC Utrecht