Op woensdag 4 mei, in de meivakantie, organiseert ADO Den Haag de ADO Kids Cup. Een voetbaltoernooi waar alle ADO Kids-leden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar gratis aan mee kunnen doen. We hebben inmiddels al ruim 75 inschrijvingen ontvangen dus het belooft een fantastische dag te worden. Inschrijven kan tot en met maandag 25 april dus je bent nog op tijd! 

Programma
De ADO Kids Cup zal van 10:00 uur tot 14:00 uur gespeeld worden op ons jeugdcomplex De Aftrap. Afhankelijk van jouw leeftijd informeren we tijdig welk tijdstip voor jou van toepassing zal zijn. Natuurlijk gaat het om het voetballen maar zeker ook de springkussens en een ijscokar zullen het feest voor onze jongste supporters compleet te maken. Aanmelden kan zoals gezegd tot en met maandag 25 april via de link onderaan deze pagina.

Ontmoet spelers van ADO Den Haag
Deze speciale dag zullen er ook een aantal spelers van het eerste elftal aanwezig zijn om de ADO Kids aan te moedigen en misschien zelfs een balletje mee te trappen! Wie dat precies zijn zie je pas op 4 mei, dus dat wordt spannend!  

Ben jij lid van de ADO Kids en zit je in de leeftijdscategorie 6 tot en met 12 jaar? Geef je dan vandaag nog op via onderstaande link. Na inschrijving wordt er contact met je opgenomen en ontvang je meer informatie.