ADO Den Haag belegde in juli een trainingskamp in eigen land. De selectie van hoofdtrainer Dirk Kuyt, die nu weken in training was, verbleef tot woensdag in Noordwijk en daarna werd verhuist naar Zeist, waar tgetraind werd op de KNVB Campus.

ADO Den Haag wint besloten oefenduel tegen Jong PSV met 2-1

ADO Den Haag heeft ook zijn tweede oefenduel in voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Op het complex van VV Noordwijk wist ADO Den Haag met 2-1 te winnen tegen Jong PSV. Verheydt en Van Breemen waren verantwoordelijk voor de Haagse doelpunten.

Na afloop van de wedstrijd sprak ADO TV met nieuwkomer Max de Waal, die bij veel supporters positief opviel tijdens de eerste oefenwedstrijd tegen Laakkwartier.

 

Strandtraining derde dag trainingskamp

Op de derde dag van het trainingskamp trainde de selectie van Dirk Kuyt op het Noordwijkse strand. Na afloop was er natuurlijk tijd voor een frisse duik in de Noordzee.

Woensdagmiddag is de ploeg verhuist naar Zeist waar de rest van het trainingskamp wordt voortgezet op de KNVB Sportcampus.

 

 Fotoserie

Joël Zwarts: "Dit is het cluppie van mijn vader"

Direct na zijn contractondertekening sloot Joël Zwarts aan bij het trainingskamp in Zeist, waar hij vrijdagmorgen gelijk aan de bak mocht bij de ochtendtraining op de KNVB Sportcampus. ADO TV was erbij en sprak met de aanvaller.

 

ADO Den Haag met 4-0 te sterk voor Excelsior Maassluis in besloten oefenduel

Op de laatste dag van het trainingskamp heeft ADO Den Haag een besloten oefenduel tegen Excelsior Maassluis met 4-0 gewonnen. Lang waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar met elf verse krachten was ADO Den Haag in het laatste half uur heer en meester. Klas, De Waal, Verheydt en Kemper zorgden voor de treffers. Het is de tweede oefenzege deze week na de overwinning op Jong PSV (1-2) afgelopen dinsdag.

Dirk Kuyt: "Er is heel veel positiviteit"

Afgelopen zaterdag werd een intensieve week afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. ADO TV sprak na de wedstrijd met hoofdtrainer Dirk Kuyt die tevreden terugkijkt op het trainingskamp in Noordwijk en Zeist.

 

 

Supportersvereniging

  • Supportersvereniging Haagsche Bluf
  • Haags Kwartier 55
  • 2491 BM Den Haag