In het MFC/Supportershome worden verschillende activiteiten georganiseerd. Dit gebeurt voor en door supporters met medewerking van de medewerkers MFC/Supportershome, Fan Club ADO Den Haag en Fan Support.

Rondom de thuiswedstrijden is het MFC als supportershome geopend voor alle supporters. Twee uur voor aanvang van de wedstrijd gaan we open, tijdens de wedstrijd gesloten en na de wedstrijd zijn wij nog 2 uur lang geopend voor een drankje en een praatje over de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd bezoeken de spelers van het eerste elftal het MFC.

Verder is het MFC betrokken bij tal van activiteiten rondom de club.  Al een paar jaar wordt het Sinterklaasfeest gevierd, voor onze jongste supporters. Dit is ieder jaar weer een groot succes.

De afgelopen jaren hebben we het “Haags Feesjuh” gevierd en we kunnen wel zeggen dat het een fantastisch gezellige avonden zijn geweest. Zonder de inbreng van de Haagse zangers (stuk voor stuk supporters van onze FC) was het nooit zo’n succes geworden.

Komend seizoen willen we voor supporters verschillende activiteiten gaan organiseren. Denk hierbij aan een darttoernooi, klaverjasavond en pokertoernooien.

De uitwedstrijden worden altijd live in het MFC uitgezonden. Daarbij speelt het MFC ook altijd een rol bij de uitwedstrijden als omwisselpunt, vertrekpunt van de bus van de kidsclub en verzamelpunt voor supporters die met een bus naar uitwedstrijden gaan.

Je ziet het, we doen leuke dingen in het MFC/Supportershome. 

Dus schrijf je in voor de toernooien en houd de activiteiten in de gaten.

Standaard is het MFC op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 19.00 uur geopend. Donderdag is de Junioravond, tot 22.00 uur. Op woensdag en vrijdag is het tot 01.00 uur. Wees welkom om een drankje te komen doen!

Supportersvereniging

  • Supportersvereniging Haagsche Bluf
  • Haags Kwartier 55
  • 2491 BM Den Haag