Datum:31 maart 2023Tijd:20:00Locatie:Bingoal Stadion

 

Eerste bezoek in 2023? Nieuwe registratie is vereist!

Voor het aankopen van kaart(en) is een (eenmalige/nieuwe) registratie vereist. Voor meer informatie hoe je deze registratie kan voltooien ga je naar adodenhaag.nl/registratie

Kaart aankopen; ADO Den Haag - Almere City

Volledig geregistreerd?! 

Ben je (eemalig) geregistreerd en geverifieerd dan kun je gemakkelijk een kaart bestellen via de Officiële ADO Den Haag Ticketshop

actiebtn kaartverkoop 

(Halve) Seizoenkaarthouders +1
(Halve) Seizoenkaarthouders zijn reeds in het bezit van een toegangskaart en kunnen op vertoon van de huidige hardcard of eerder bij aaschaf per email ontvangen digitale seizoenkaart naar binnen. Daarbij mag je één extra kaart aankopen. Dus wil je een vriend(in), kennis of familielid mee nemen dan kan je deze aanschaffen via jouw Officiële ADO Den Haag Ticketshop account. Let op! Voor het aanschaffen van deze extra kaart dien je eveneens een nieuwe registratie te voltooien. 

ADO account en Clubkaarthouders +1 
Ook iedereen met een ADO account en Clubkaart mag naast een kaart voor zichzelf één extra kaart aanschaffen. Dus wil je een vriend(in), kennis of familielid mee nemen dan kan je deze aanschaffen via jouw Officiële ADO Den Haag Ticketshop account. 

 

Prijzen

TribunePrijs
Aad Mansveldtribune D - J
Volwassenen € 12,50
Kids (t/m 12 jaar) € 9,-
Haaglandentribune K - S
Volwassenen € 17,50
Kids (t/m 12 jaar) € 10,-
Lex Schoenmaker Familietribune (T) en U-W
Volwassenen € 12,50
Kids (t/m 12 jaar) € 6,-
Eretribune A/B/C
Volwassenen € 31,50,-
jeugd € 25,-
Kinderen € 17,50,-

Digitaal ticket

Je aangekochte ticket tref je na aankoop binnen je persoonlijke ADO Den Haag-ticketingomgeving. Hier kun je jouw tickets downloaden. Let op! Het kan maximaal één dag duren voordat deze tickets beschikbaar zijn. Op wedstrijddagen aangekochte tickets zijn wel direct beschikbaar. Toegang tot het stadion kan door het scannen van jouw ticket vanaf je telefoon of door jouw ticket uitgeprint mee te nemen. Indien je op een wedstrijddag je Seizoenkaart of wedstrijdticket vergeten bent mee te nemen of uit te printen en je niet via je telefoon kunt scannen, kun je bij de Infokassa aan de kant van de Haaglandentribune een duplicaatkaart aanvragen zodat je toch naar binnen kunt.

Rond het Bingoal Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 en P3 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen, mits beschikbaar. Kosten bedragen €10,-. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.

Routebeschrijving

Het Bingoal Stadion van ADO Den Haag is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto volg je de noordelijke- (route N) of zuidelijke (route Z) aanrijdroutes zoals op de snelwegen (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter 'N' of 'Z'. Klik hier voor meer informatie over de routebeschrijving

Fans met een beperking

Om de toegankelijkheid van het Bingoal Stadion voor iedereen optimaal te maken zijn er een aantal voorzieningen beschikbaar voor de mindervalide voetballiefhebbers. Op P2VIP bij de hoofdingang zijn er 7 MIVA parkeerplaatsen en bij P3 30 MIVA parkeerplaatsen. Er zijn een aantal ingangen van het Bingoal Stadion rolstoelvriendelijk. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor mindervaliden. 

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner