Datum:29 april 2024Tijd:20:00Locatie:Stadion Galgenwaard

 

ADO Den Haag speelt op maandag 29 april de uitwedstrijd bij Jong FC Utrecht, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht is nu van start gegaan. De regeling betreft een verplichte buscombi. De kaartverkoop loopt tot vrijdag 26 april 15:00 uur. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders 2023-2024 hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag-Ticketshop 

Informatie voor de buscombi-regeling Jong FC Utrecht - ADO Den Haag.
Instap buscombi: 18:00 uur, vertrek 18:30 uur (geen tussenstop). Een buscombi-ticket kost EUR 28,-. Locatie voor deze wedstrijd is Stadion Galgewaard. 

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Utrecht. Fouilleren zal in Utrecht plaatsvinden. Ongeopende flesjes/blikjes mogen mee. Alcohol in de bus is verboden maar er wordt wel alcohol geschonken op het uitvak. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen. Het MFC is geopend om een drankje te kopen voor vertrek. 

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner