ADO Den Haag wil graag toegankelijk en bereikbaar zijn zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een wedstrijd in het Bingoal Stadion te beleven. Of je nu met je vriendenteam een leuke avond uit wil beleven of dat jouw zoon of dochter zijn of haar verjaardagsfeestje op zondagmiddag bij ADO Den Haag wil vieren, we hebben voor ieder wat wils. De groepsarrangementen hebben overigens wel één ding gemeen. Ga je met minimaal elf vrienden, vriendinnen, teamgenoten of kennissen naar ADO Den Haag dan kan dat tegen een voordeling groepstarief. Kijk snel of er een arrangement is dat op jouw wensen aansluit.

teamuitje 1x1

Groepsarrangement: TEAMUITJE (t/m 12 jaar + begeleiding)

Speciaal voor jouw kinderpartijtje, uitje met je sportteam of met school hebben wij het groepsarrangment TEAMUITJE. Met dit arrangement voor minimaal 11 kinderen en begeleiders kun jij een onvergetelijke voetbalmiddag in het Bingoal Stadion beleven. Met dit arrangement ben je verzekerd van stoelen op vak T op de Lex Schoenmaker Familietribune.          

Kaarten bestel je gemakkelijk en snel via adodenhaag.nl/teamuitje
De kosten van het arrangement teamuitje zijn EUR 7,- per persoon (eenmalig EUR 6,- administratie kosten)

 basiself 1x1

Groepsarrangement: BASISELF (12 t/m 17 jaar) 

Speciaal voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17 heeft ADO Den Haag het arrangement BASISELF. Met dit arrangement neem je met minimaal 11 van je beste vrienden en vriendinnen plaats op vak J op de Aad Mansveld tribune en beleef jij een wedstrijd, de sfeer en de spanning in ons Bingoal Stadion. Met welke elf (of meer) vorm jij de basis voor een wedstrijd van ADO Den Haag?

Kaarten bestel je gemakkelijk en snel via adodenhaag.nl/basiself
De kosten van het arrangement zijn EUR 8,- per persoon (eenmalig EUR 6,- administratie kosten)

vriendenteam2

Groepsarrangement VRIENDENTEAM

Dit arrangement is er voor iedereen en heeft geen leeftijdsrestricties. Neem minimaal 11 van je beste maatjes mee en neem plaats op vak K op onze Haaglanden tribune. Want ADO Den Haag beleef je in het Bingoal Stadion.

Kaarten bestel je gemakkelijk en snel via adodenhaag.nl/vriendenteam
De kosten van het arrangement zijn EUR 13,50,- per persoon (eenmalig EUR 6,- administratie kosten)

Gebruik maken van een groepsarrangement: 

Vul uiterlijk twee dagen voor aanvang van de wedstrijd het formulier in van het arrangement waarvan jij gebruik wil maken. Geef daarbij aan: 

  • Naar welke wedstrijd je wil gaan,
  • Hoeveel kaarten je wenst te bestellen
  • En je emailadres voor het verzenden van de kaarten en de factuur 

*Groepsarrangementen zijn uitsluitend bestemd voor supporters van ADO Den Haag. Bij twijfel of risicowedstrijden zullen wij vragen om NAW gegevens te verstrekken.