Terug naar resultaten
USV Hercules 2 - 1 ADO Den Haag
  • Derde Divisie Zondag
  • Zondag 27 oktober 2019 14:00u
  • Sportpark Voordorp

Jong ADO Den Haag blijft wisselvallige resultaten boeken in de Derde Divisie Zondag. Na de gewonnen derby tegen HV Quick ging de equipe van coach Virgilio Teixeira zondag met 2-1 ten onder bij USV Heracles.

Na het eerste fluitsignaal werd meteen duidelijk dat ADO Den Haag het tempo van de wedstrijd mocht bepalen en dat Hercules vooral loerde op de counter. Maar omdat het baltempo van de Haagse beloften te wensen overliet, kon de thuisploeg uit Utrecht profiteren en toch wel verrassend met de winst aan de haal gaan. Hercules, dat vooraf op de voorlaatste plek stond, wachtte al zes duels op een winstpartij.

Na 22 minuten kreeg Jong ADO Den Haag de eerste tik te verwerken, toen Tijjani Noslin de score opende namens de Utrechters. Een kwartiertje later toonde Niels van Wetten, net als in de Haagse derby, aan dat hij met recht een vrijetrappenspecialist genoemd wordt, door de 1-1 aan te tekenen uit een standaardsituatie. De vreugde was echter van korte duur, omdat Tyrone Fonville met het hoofd meteen weer voor een nieuwe voorsprong voor Hercules zorgde.

Jong ADO Den Haag moest na de theepauze uit een ander vaatje tappen, maar dat lukte niet goed. Lance Duijvestijn onttrok zich met een geweldig schot even van het teleurstellende geheel, maar de redding van de Hercules-goalie was minstens net zo fraai. En daarom bleef de stand onveranderd en verloor Jong ADO Den Haag met 2-1 op Sportpark Voordorp.

Op zondag 3 november speelt Jong ADO Den Haag weer thuis. VV Gemert zal dan te gast zijn op De Aftrap.

Basisopstelling Jong ADO Den Haag
Schoonderwaldt; Loshi, Reemst, Amofa, Achahbar; Van Wetten, Rieder, Van Kleef; Seedorf, Botermans, Duijvestijn.