Terug naar resultaten
SC Heerenveen 0 - 0 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Maandag 01 april 2019 18:30u
  • Sportpark Skoatterwâld

Het tweede elftal van ADO Den Haag heeft maandagavond in een oefenwedstrijd met 0-0 gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen 2. Dat was geen gekke uitslag, omdat er zich een weinig hoogstaande wedstrijd ontvouwde op trainingscomplex Skoatterwâld.

Met selectiespelers Robin Polley en Mats van Kins in de basisploeg was ADO Den Haag 2 wel de betere in Friesland, maar was het veelal te rommelig. Met name in de eindfase was het niet goed genoeg bij de ploeg van coach Virgilio Teixeira. Omdat Heerenveen aanvallend gezien ook weinig potten kon breken, bleef het bij de brilstand. Positief voor de Haagse beloften was vooral het feit dat Onder 17-keeper Hugo Wentges de nul wist te houden. Dat deed hij met Maarten Rieder (foto) voor zich als centrumverdediger.

ADO Den Haag 2 hervat de competitie volgende week maandag (18.30 uur) met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard 2. De ploeg van Teixeira kan in theorie weer gedeeld aan kop komen bij een zege.

Basisopstelling ADO Den Haag 2: Wentges; Polley, Van den Ende, Rieder, Achahbar; Reynolds, Van Kins, Ebecilio; De Goede, Van Mil, Van Huffel.