Terug naar resultaten
vv Katwijk 2 - 5 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Dinsdag 19 maart 2019 20:00u
  • De Krom

Het tweede elftal van ADO Den Haag heeft dinsdagavond een uitstekend resultaat genoteerd in de oefenwedstrijd bij en tegen VV Katwijk. De tweededivisionist werd met maar liefst 2-5 opzij geschoven op Sportpark De Krom. Killian van Mil was de grote man met een hattrick.

ADO Den Haag 2 trad tegen Katwijk aan met een volledig andere samenstelling dan in het oefenduel met FC Utrecht 2 op maandag. Met Rick Hoogendorp als hoofdcoach op de bank stond ditmaal de jongere garde binnen de lijnen. In de eerste minuut kregen deze talenten al de 1-0 om de oren. De boel werd echter voor rust nog omgedraaid, onder aanvoering van Van Mil. De blond spits verzilverde eerst een rebound na een schot van Chovanie Amatkarijo en tikte daarna een goede voorzet van Karim Loukili binnen.

Vlak na de theepauze werd het 1-3, toen Sam van Huffel doel trof met een van richting veranderd schot. Katwijk maakte het daarna weer even spannend met een treffer, maar in de 69ste minuut gooide Van Mil de wedstrijd in het slot. De targetman was het eindstation van een flitsende aanval en maakte zijn hattrick zo compleet. Het slotakkoord was daarna voor Amatkarijo, die voor de 2-5 tekende op De Krom. Het was het einde van een zeer geslaagde oefenpot voor de Haagse beloften, die op maandag 8 april de competitie hervatten met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Basisopstelling ADO Den Haag 2
Fikkert; Owusu, Fritz, Van den Ende, Van Huffel; Reynolds, Loukili, Heijberg; Amatkarijo, Van Mil, De Goede