Terug naar resultaten
FC 's-Gravenzande 1 - 3 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Dinsdag 30 oktober 2018 20:00u
  • Juliana Sportpark

Het tweede elftal van ADO Den Haag heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC 's-Gravenzande, dat uitkomt in de hoofdklasse (zaterdag). Het werd een geslaagde oefenpot, aangezien de Haagse beloften overtuigend met 1-3 wonnen. Benjamin Reemst, Killian van Mil en Hugo Botermans waren, allen op mooie wijze, trefzeker.

Op het Juliana Sportpark legde ADO Den Haag 2 een prima wedstrijd op de mat. Dat leidde op slag van rust tot de 0-1 voor de ploeg van coach Virgilio Teixeira. Het was een fraai doelpunt. Johnny Reynolds bediende met een heerlijke crosspass gelegenheidsrechtsachter Maarten Rieder, die op zijn beurt Reemst vond met een steekballetje. Voor de middenvelder was het vervolgens een koud kunstje om af te ronden.

Na de theepauze werd het na een kwartiertje 0-2. Van Mil snelde langs zijn directe tegenstander en prikte vervolgens met gevoel de bal tegen de touwen. Twintig minuten voor tijd werd de wedstrijd in het slot gegooid door Botermans. Na een splijtende steekpass van Reynolds rondde de invaller af. Hoewel FC 's-Gravenzande nog de 1-3 maakte, was het een aardige oefenwedstrijd voor ADO Den Haag 2. Het team van Teixeira hervat op maandag 5 november de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven 2.

Basisopstelling ADO Den Haag 2: Schoonderwaldt; Rieder, Muringen, Amofa, Van Wetten; Reynolds, Heijberg, Reemst; Amatkarijo, Van Mil, Boussakou.