Terug naar resultaten
Quick Boys 1 - 1 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Dinsdag 11 september 2018 20:00u
  • Sportpark Nieuw Zuid

ADO Den Haag 2 heeft maandagavond een oefenwedstrijd tegen Quick Boys gespeeld. Op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk aan Zee hielden de beloften en de club uit de Derde Divisie (zaterdag) elkaar in evenwicht: 1-1. Op basis van de verhoudingen op het veld was dat een terechte eindstand.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Quick Boys, dat meteen een paar kansen creëerde en zelfs het houtwerk raakte. ADO Den Haag 2 overleefde de vroege storm en kwam steeds beter in het ritme. Chovanie Amatkarijo (foto) gaf dat gestalte door de 0-1 te maken. De rechtsbuiten was uitgeweken naar de linkerflank, haalde de achterlijn en schoot de bal via de keeper binnen. Na meermaals te hebben gewisseld incasseerde de ploeg van Virgilio Teixeira in de tweede helft al vroeg de 1-1. Bert Steltenpool knikte een vrije trap binnen. Na de gelijkmaker kregen beide ploegen nog kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Komende maandag speelt ADO Den Haag 2 haar derde competitieduel, bij RKC Waalwijk. De eerste twee wedstrijden van het seizoen werden door de Haagse beloften gewonnen van Feyenoord (2-1) en FC Dordrecht (1-2).

Basisopstelling ADO Den Haag 2: Fikkert; Owusu, Muringen, Amofa, Achahbar; Reynolds, Van Huffel, Reemst; Amatkarijo, Reijneveld, Van Kins.