De VriendenLoterij steunt sinds 2005 de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Dit is mogelijk door de vele ADO Den Haag-supporters die met de VriendenLoterij meespelen. De helft van de inleg van degenen die de jeugdopleiding als goed doel kiezen, gaat rechtstreeks naar de opleiding, zodat de talenten naast hun voetbalopleiding bijvoorbeeld ook studiebegeleiding krijgen met het oog op hun toekomst. Mede door de intensieve samenwerking tussen de VriendenLoterij en ADO Den Haag krijgt de jeugdopleiding de ondersteuning die het verdient! Hierdoor kunnen onze huidige jeugdspelers in de toekomst in de voetsporen blijven treden van spelers als Danny Bakker, Tom Beugelsdijk en Gervane Kastaneer.

Meespelen?
Je speelt mee voor slechts € 13,00 per trekking. De helft van dit bedrag gaat direct naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Je bepaalt zelf hoelang je meespeelt. Kijk snel op www.vriendenloterij.nl/adodenhaag

Iedereen wint!
Niet alleen onze jeugdopleiding wint, ook u als ADO Den Haag supporter kunt er beter van worden. U maakt elke maand kans op honderdduizenden prijzen en op de hoofdprijs ter hoogte van € 1 miljoen. Daarnaast maakt u ook elk seizoen kans op Seizoenkaarten, fanshopkaarten, gesigneerde artikelen, VIP-arrangementen en een 'meet and greet' met de selectie!

Bedrijven
Wist u dat u ook op uw bedrijfsnaam kunt meespelen met de VriendenLoterij, ongeacht uw ondernemingsvorm? Enige vereiste is een Nederlands rekeningnummer, het afgeven van volledige gegevens en een automatische machtiging middels het formulier.

banner vriendenloterij

ADO Den Haag, en in het bijzonder de jeugdopleiding, bedankt alle deelnemers aan de VriendenLoterij voor hun steun!

Volg de jeugdopleiding

tw fb yt